”LG G7” išleidimas Korėjos rinkai atidėtas iki balandžio 20 d. Išmanusis turės „Snapdragon 845”, dvigubą priekinę kamerą ir „IP68” sertifikatą

2018.01.11

2018m. rinkoje pasirodys nemažai išmaniųjų telefonų. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet du ''Android'' kūrėjai pradės šių metų lenktynes. "Samsung" ir "LG" pristatys savo išmaniuosius įrenginius metų pradžioje, tikėdamiesi gauti gerus įvertinimus. Būtent šiuo laikotarpiu abi kompanijos išplėtė  ir paspartino įrenginių gamybą, "LG" – savo linijos, o "Samsung" -''Note'' serijos.

 Šiais metais "LG" vėl patiria spaudimą kokybiškų įrenginių išleidimui. "G6", išleistas 2017 m., buvo nepakankamai geras aparatinės įrangos srityje. Praėjus metams, "G5" taip pat nepasižymėjo įspūdingumu. Ar 2018-ieji bus geresni metai? Tik laikas gali pasakyti, na o šiandien mes turime daugiau informacijos apie ''LG'' ''G7''. 

''LG'' išmanųjį telefoną, preliminariai pavadintą ''LG G7", skirtą Pietų Korėjos rinkai planuoja pristatyti balandžio mėnėsį. Kovo mėnesį prasidės masinė jo gamyba

Prieš kurį laiką mes sužinojome įdomių naujienų apie  ''LG G7''. Kaip anksčiau minėjome, Korėjos technologijų gigantė puikiai išlaikė pirmaujančias pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje. Korėjos spauda pranešė apie kai kuriuos ketinamus pakeitimus "LG" modelyje. Pasak jų, bendrovė pervardins išmanųjį telefoną, nes nusprendė pakeisti savo išmaniojo telefono pavadinimą ir nomenklatūrą per pirmąjį 2018 m. ketvirtį. Tačiau šiandienos pranešimų ataskaitoje išmanusis minimas ''G7'' pavadinimu, taigi galbūt situacija yra kitokia, nei teigia pati bendrovė.

Žiūrint į šiandienos naujienas, panašu, kad "LG G7" bus pradėtas masiškai gaminti kovo mėnesį, o į rinką bus paleistas balandžio mėnesį. Šaltiniai teigia, kad šiuo metu kompanija siekia saugumo ir nenori skubėti, kaip buvo su ''G6'' modeliu. Taigi darosi įdomu, ar "Snapdragon 845" vėl yra "LG" problemų priežastis. Galų gale tiekimo apribojimai privertė bendrovę praėjusiais metais "G6" išleisti su "Snapdragon 835".

Remiantis "LG Electronics" pranešimais, ''G7'' greičiausiai nebus pristatytas MWC 2018 m. parodoje. Panašu, kad jis gali būti išleistas kovo viduryje. Įmonė šiuo metu sąmoningai suteikia dviprasmišką ataskaitą apie tai, kada pasirodys ''G7". "Šios ataskaitos rodo, kad mažai tikėtina, kad išmanusis pasirodys šių metų vasario pabaigoje vyksiančiame" Mobile World Congress ".