Kaip padaryti „Chrome” naršyklę dar patogesne: 21 plėtinių pasiūlymas kaip dirbti su skirtukais

2018.03.27

Šie plėtiniai padės organizuoti darbo veiklą ir sukurti tvarką naršyklėje, ypač jei jūs įpratę atidaryti daug skirtukų vienu metu.

Valdykite skirtukus

 

1. „TooManyTabs“

„TooManyTabs“ surinks visus skirtukus į vieną vietą ir surūšiuos juos pagal pavadinimą, adresą ir sukūrimo laiką. Atkurti uždarytus skirtukus ar surasti reikalingą puslapį naudojant raktinį žodį nebus sudėtinga.

Parsisiųsti čia

 

2. „Tabli“

Plėtinio grupės atidaro skirtukus patogiame sąraše. Be to, „Tabli“ yra įdomus tuo, kad jis vienu metu veikia su keliais atidarytais langais.

Parsisiųsti čia

 

3. „Tab Manager“

Tai paprastas skirtuko tvarkytuvas su minimaliu funkcionalumu. Galite atidaryti svetainę naujame lange tiesiai iš plėtinio arba suregulioti skirtuką taip, kad netyčia jo neuždarytumėte. Skirtuko tvarkyklėje yra paieška ir pagal URL pavadinimą.

Parsisiųsti čia

 

4. „Quick Tab“

Plėtinys grupuoja skirtukus į sąrašą. Galite „Quick Tab“ atidaryti sparčiaisiais klavišais ir greitai pereiti prie pageidaujamo puslapio.

Parsisiųsti čia

 

5. „Tabman Tabs Manager“

„Tabman“ skirtukų tvarkyklė surenka visus skirtukus į vieną vietą, o norimam puslapiui pasiekti tiesiog užtenka pelės ratuko pasukimo. Kad būtų patogiau galite nustatyti išplėtimo skydelį.

Parsisiųsti čia

 

6. „Tabs Outliner“

Šis plėtinys yra naudingas visiems „Chrome“ vartotojams, kurie dirba su dideliu kiekiu informacijos. „Tabs Outliner“ padės jums organizuoti darbą su skirtukais, bei juos rūšiuoti.

Parsisiųsti čia

 

Atsisiųskite naują skirtuko langą

7. „Currently“

Perkelia tuščią skirtuką į puslapį su laikrodžiu ir orų prognoze. Galima pačiam pakeisti fono spalvą arba nustatyti taip, kad jis keistųsi priklausomai nuo paros laiko ir lauko temperatūros.

Parsisiųsti čia

 

8. „Elegant New Tab“

Šis plėtinys padaro nuostabų pradinio puslapio dizainą „Material Design“ stiliumi. Puslapio viršuje rodomi orai ir laikas, truputėlį  žemiau – paieška, o apačioje yra jūsų žymos. Jei norite pakeisti ekrano užsklandos paveikslėlį, tiesiog nurodykite „URL“ vaizdą.

Parsisiųsti čia

 

9. „Simple Speed Dial“

Tai pradinis puslapis, kuriame bus tvarkingai išdėstytos visos išsaugotos žymės.

Parsisiųsti čia

 

10. „Spead dial 2“ (Spartusis rinkimas 2)

Stilingas ir patogus plėtinys visiškai pakeičia naują skirtuko langą. Be pagrindinių ekrane veikiančių svetainių kuriose jus dirbate, prie puslapio taip pat galite pridėti skydelį su greita prieiga prie pašto, dokumentų, muzikos ir kitų "Google" paslaugų. Nustatykite  plėtinį kaip jums patinka: pakeiskite foną, pakeiskite žymes arba suskirstykite juos į grupes. Maloni žinia yra ta, kad turėsite  galimybę stebėti savo veiklą internete.

Parsisiųsti čia

 

11. „Mosaic“ (Mozaika)

Plėtinio dizainas įkvėptas mozaikiniu stiliumi „Windows“ aplinkoje. Jokių papildomų funkcijų „Mosaic“  nepasiūlo, tačiau puslapio išvaizda gali būti pritaikyta pagal pageidavimą.

Parsisiųsti čia

 

12. „Start“ (Pradėti)

Naujame skirtuke atidaromas puslapis, kuriame yra naršyklės žymos. Šoninėje juostoje galite rasti įdiegtas programas, taip pat konfigūruoti RSS kanalus.

Parsisiųsti čia

 

13. „Start.me“

„Start.me“ turi viską: valdiklius, darbų sąrašus, RSS kanalus, žymes. Sukurkite kelis namų puslapius ir greitai persijunginėkite tarp jų. Įdomiausia yra tai, kad jūs galite dalintis savo namų puslapiu su darbo kolegomis.

Parsisiųsti čia

 

14. „Card Board“

Įtraukia naują skirtuką į informacinį puslapį. Pridėkite prie jo savo lankomiausias svetaines, skydelį su duomenimis apie jūsų sistemą arba su programų meniu.

Parsisiųsti čia

 

Kiti naudingi ir gražūs skirtukų plėtiniai

15. „Taskade“

Gražus plėtinys su minimalistiniu dizainu, skirtu darbų sąrašo ir užduočių sudarymui. Atidarykite naują skirtuką, užrašykite savo idėjas ir dalinkitės jomis su draugais.

Parsisiųsti čia

 

16. „Subtle tab“

Sukurkite galerijoje pagrindinį puslapį. Subtilusis skirtukas siūlo daug gražių nuotraukų, suskirstytų pagal temas. Be to, pagrindiniame puslapyje galite stebėti orą ir atlikti pastebėjimus.

Parsisiųsti čia

 

17. „Pin Tabs“

Nedidelis plėtinys, kuris sutvarko visus naršyklės skirtukus taip, kad nebūtų galima jų atsitiktinai uždaryti.

Parsisiųsti čia

 

18. „TabCloud“

Naudodamiesi „TabCloud“, galite išsaugoti skirtukus ir tada juos atkurti naršyklėje. Taip pat yra sinchronizavimas tarp įrenginių.

Parsisiųsti čia

 

19. „Cute Animal Tab“ (mieli gyvūnėliai)

Šis plėtinys prideda prie naujojo skirtuko gražiausias nuotraukas ir vaizdo įrašus su šunimis, katėmis, pandomis ir kitais mielais gyvūnais. „Cute Animal Tab“ tikrai turėtų būti jūsų darbo kompiuteryje.

Parsisiųsti čia

 

20. „Tabbie“

„Tabbie“ leidžia išsaugoti skirtukus, kad vėliau būtų galimybė prie jų sugrįžti.

Parsisiųsti čia

 

21. „MovieTabs“

Puikus plėtinys, skirtas filmų mėgėjams. Pakeičia filmų platintojų paieškos puslapį. Taigi, galite rasti įdomių filmų, peržiūrėti  filmo treilerį ir įvertinti nuotraukas IMDb reitinguose.

Parsisiųsti čia