Kaip atsisiųsti muziką į „iPhone“ : 5 paprasti ir nemokami būdai

2018.03.16

Garso failus galite atsisiųsti internetu arba kompiuteriu per USB kabelį. Nors muzika dažniau klausoma „iPhone“, visi čia minėti siuntimo būdai yra tinkami ir „iPad“ įrenginiams.

1. Siuntimas „iTunes“ pagalba

  • Įvesties formatai: MP3, AAC, WAV, AIFF, „Apple Lossless“ . Failai automatiškai konvertuojami į AAC.

Galbūt pats populiariausias būdas atsisiųsti muziką iš kompiuterio į „iPhone“ yra naudojantis „iTunes“ programa. Visi tokiu būdu atsiųsti garso failai gali būti klausomi standartinėje „iOS“ programoje „Muzika“ nenaudojant interneto.

Prijunkite savo išmanųjį telefoną prie kompiuterio per USB kabelį ir paleiskite „iTunes“. Jei prireiks, įveskite savo „Apple ID“ ir slaptažodį.

Vilkite muzikos failus į programos langą. Spustelėkite „iPhone“ piktogramą „iTunes“ šoninėje juostoje, tada pačiame skydelyje pasirinkite skyrelį „Muzika“.

Pažymėkite muziką dešinėje lango pusėje, kurią norite atsisiųsti į „iPhone”, ir apačioje spustelėkite „Atlikta“.

Bus vykdoma duomenų sinchronizacija, po kurios galėsite atjungti išmanųjį telefoną nuo interneto ir pradėti klausytis.

2. Siuntimas „Google Play“ muzikos pagalba

  • Įvesties formatai: MP3, AAC, WMA, FLAC, OGG, ALAC. Kai kurie failų tipai automatiškai konvertuojami į MP3.

Kiekvienas „Play Music“ paslaugos naudotojas gali į „Google“ debesį įkelti iki 50000 savo garso failų ir tada klausytis jų mobiliojoje programoje. Tai yra nemokama ir be skelbimų.

Norėdami nukopijuoti dainas į debesį, kompiuteryje įdiekite specialią tvarkyklę ir sekite jos instrukcijas. Tada atsisiųskite „Google Play“ muzikos programą savo „iPhone“ sistemoje ir prisijunkite prie tos pačios „Google“ paskyros, prie kurios buvote prisijungę, kuomet diegetė specialią tvarkyklę.

Visos dainos, kurias atsisiųsite, bus rodomos programos bibliotekoje. Iš pradžių jos bus prieinamos tik srautiniam perdavimui. Tačiau programa leidžia jums atsisiųsti muziką į prietaiso atmintį ir klausytis neprisijungus: tiesiog pasirinkite norimą albumą ir pasirinkite komandą „Atsisiųsti“.

3. Siuntimas per „eMusic“  

  • Palaikomi formatai: MP3.

Ši paslauga veikia beveik taip pat, kaip „Play Music“, tik failų atsisiuntimas yra kitoks. Nereikia kompiuteryje įdiegti papildomos programinės įrangos, pakanka identifikuoti save projekto svetainėje, meniu punkte pasirinkite „Įkelti muziką“ (angl.k. „Upload Music“ ) ir naršyklėje tiesiog pridėkite takelius į neribotą „eMusic“ debesį.

Parsisiųstą muziką galima transliuoti ir klausytis neprisijungus „eMusic“ programoje. Ši programa taip pat nemokama ir nerodo reklamos skelbimų.

4. Siuntimasis per „Evermusic“ programą

  • Palaikomi formatai: MP3, AAC, M4A, WAV, AIFF, M4R.

„Player Evermusic“ gali perduoti ir atsiųsti muziką iš įvairių debesų saugyklų : „Google Drive“ , „Dropbox“ , „OneDrive“, „Mega“, „Box“, Yandex.Disk ir kt. Jums tereikia nukopijuoti savo audioteką iš kompiuterio į vieną iš šių diskų, įdiegti „Evermusic“ „iPhone“ įrenginyje ir prijungti pasirinktą diską prie grotuvo meniu. Programoje galite nurodyti garso failus, kuriuos norite pridėti prie įrenginio atminties.

Čia muzikos klausotės nemokamai, tačiau rodoma reklama. Nors, palyginti su panašiomis programomis, „Evermusic“ skelbimų yra daug mažiau. Taip pat galite įsigyti mokamą „Evermusic“ versiją, kurioje nėra reklamos, ir kuri leidžia jums prisijungti daugiau nei tris debesų diskus ir įkelti visus aplankus su audio failais. 
 

5.Siuntimasis su „Dokumentų“ pagalba

  • Palaikomi formatai: MP3, FLAC, AIFF, WAV, AMR, M4A ir kiti.

Kaip ir ankstesnė, ši programa gali atsiųsti  failus iš debesų saugyklų. Dokumentai palaiko „Google Drive“ , „Dropbox“ , „OneDrive“, „Box“ ir „Yandex.Disk“.

Tačiau, be muzikos, ji yra skirta ir darbui su video įrašais ir kitokiais dokumentais, o grotuvas nėra šios programos pagrindinė funkcija. Todėl čia nėra suskirstimo, pavyzdžiui, pagal artistus ar albumus, kaip kitose muzikos siuntimosi programose. Tačiau dokumentai yra prieinami nemokamai ir be reklaminių skelbimų.

Norėdami atsisiųsti garso failus į „Dokumentus“ , pirmiausia nukopijuokite juos iš savo kompiuterio į bet kurį palaikomą debesies diską ir prijunkite jį prie programos. Prisiregistravę prie disko turinio, pasirinkite norimus takelius ar muzikos aplankus ir įkelkite juos į savo prietaiso atmintį.