Pranešama, kad „Xiaomi Mi 9“ kainuos mažiau už pigiausią „Galaxy S10“ serijos modelį

2019.02.18

Kadangi artėja „MWC“ paroda, galime tikėtis, jog dauguma Kinijos gamintojų, kaip „Xiaomi“, „Huawei“ ir kiti, pristatys savo gaminius, norėdami pasipriešinti konkurentams. „Xiaomi“ mėgins sužavėti auditoriją, pristatydami „Mi 9“, kurio pristatymas turėtų vykti vasario 20 dieną.

 Tą pačią dieną „Samsung“ pristatys savo naująją „Galaxy S10“ seriją. Vis dėlto „Xiaomi“ yra žinomi dėl savo gebėjimo pasiūlyti aukščiausios kokybės prietaisus už mažą kainą. Kompanijos metodai nesikeis ir su „Mi 9“. Naujausiame pranešime rašoma, jog pagrindinis „Mi 9“ modelis kainuos mažiau už pigiausią „Galaxy S10“ serijos modelį.

„Xiaomi Mi 9“ apytiksliai kainuos 458€, tačiau riboto leidimo modelio kaina sieks 785€.

Remiantis naujausiu pranešimu socialiniame tinkle „Twitter“, pagrindinis „Xiaomi Mi 9“ modelis kainuos 3499 Kinijos juanius (~458€). Kaip „Snapdragon 855“ varomam flagmanui, kuriam netrūksta jokių svarbių funkcijų, kaina yra labai patraukli, tačiau tiems, kurie negaili daugiau pinigų telefonui, bus pristatytas specialus variantas. Modelio su permatoma galo apdaila kaina sieks 5999 Kinijos juanius (~785€). 


Be permatomo galo „Mi 9“ taip pat turėtų naudoti iki 12 GB RAM kartu su aptX-HD audio palaikymu bei NFC funkcija. Vartotojai šiemet turėtų tikėtis sulaukti daug „Android“ flagmanų, kurie naudos iki 12 GB RAM. Flagmanas su 10 GB RAM bus dar dažnesnis reiškinys. Remiantis oficialiomis nuotraukomis, kurias paviešino „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas, „Mi 9“ galas yra pagamintas naudojant dvigubo sluoksnio nano-dangalą.

Flagmanas taip pat naudos pirminį 48 MP RGB jutiklį. Iš viso prietaiso gale bus įmontuoti trys kameros objektyvai. Kol kas nėra informacijos, ar prietaisas naudos telefoto lęšį, tačiau būtų puiku jei „Android“ telefonai šiemet vietoje gylio jutiklių naudotų telefoto ir plataus kampo objektyvus. Gylio jutimą gali valdyti ir programinė įranga be kameros objektyvo.


Remiantis „Xiaomi“ vyresniojo viceprezidento „Twitter“ pranešimu, „Mi 9“ prekyba prasidės nuo vasario 24 dienos, o flagmanas bus pristatytas vasario 20 dieną. „Mi 9“ bus šiek tiek brangesnis už „Mi 8“, tačiau jo kaina bus daug mažesnė už „Samsung Galaxy S10“ serijos prietaisų kainas.