10 geriausių lapkričio mėnesio „Android“ programų

2018.12.08

Naujos ir jau gerai žinomos programos, kurios per praėjusį mėnesį patraukė dėmesį.

1. „Sticker Studio“

„Android“ vartotojams atsirado galimybę kurti savo „WhatsApp“ lipdukus ir siųsti juos kitiems vartotojams jau spalio mėnesį, tačiau pridėjimo procesas nebuvo sklandus. „Sticker Studio“ leidžia jums sukurti lipdukus, nenaudojant kompiuterio.Tam užtenka tiesiog surasti bet kokį tinkamą paveikslėlį ir redaguoti jį norimu formatu.

Jei norite naudoti svarbiausią programos funkciją ir greitai įkelti rinkinį į „WhatsApp7“, turite sukurti bent tris pasirinktus lipdukus. Iš viso į rinkinį galite įdėti iki 30 lipdukų.

2. 1.1.1.1

„Cloudflare“ DNS paslauga dabar yra teikiama mobilia forma. Interneto paslaugų teikėjams bus sunkiau stebėti, kuriose svetainėse lankotės, todėl visi puslapiai užsikraus greičiau. Naudojantis 1.1.1.1, DNS užklausos praeina pro „Cloudflare“ serverius, o ne per jūsų IPT. Paslauga veikė ir anksčiau, tačiau dabar pakanka įdiegti programą ir suaktyvinti ją vienu jungikliu.

3. „InboxIt“

„Google“ pašto paslaugoje „Inbox“ buvo funkcija „Išsaugoti gautuosiuose“, tačiau kūrėjai ją pašalino. „InboxIt“ atgaivino šią naudingą funkciją – programą, kuri leidžia siųsti įdomius puslapius ir nuorodas į savo el. paštą, tada prie jų pridėti priminimus, kad nepamirštumėte perskaityti.

4. „Migrate“

Ši programa leidžia kurti atsargines duomenų kopijas, norint atkurti skambučių, programų, nustatymų, SMS, kontaktų ir kitų svarbių dalykų informaciją. Programa vis dar yra bandomojoje beta versijoje, todėl darbe gali pasitaikyti klaidų.

5. „Niagara Launcher“

Neįprastas paleidiklis su minimalistine sąsaja. „Niagara Launcher“ dizainas leidžia išmanųjį telefoną naudoti tik viena ranka. Visos įdiegtos programos yra surūšiuotos pagal abėcėlę ir dažnumą. Įeinančios žinutės gali būti skaitomos pagrindiniame ekrane, o šlamštas, skelbimai ir nereikalingi pranešimai gali būti užblokuoti. Erzinančias, anksčiau įdiegtas programos galima paslėpti, kad jos nebūtų matomos darbalaukyje. Ateityje turėtų pasirodyti spartieji klavišai, aplankai ir valdikliai.

6. „Simple Gallery Pro“

Paprastas vartotojui pritaikytų programų rinkinys: nuotraukų galerijos, failų tvarkyklė, piešimo programa, kalendorius, garso grotuvas, kamera ir daugelis kitų. Dalis jų turi mokamas Pro-versijas su papildomomis funkcijomis. Rinkinys yra naudingas žmonėms, kurie myli minimalistinį dizainą be jokių papildomų nustatymų.

7. „Lens Distortions“

Gražus efektų rinkinys jūsų nuotraukoms. Programa nuotraukoms prideda gamtos elementus, tokius kaip lietaus, sniego ar rūko. Efektų galerijoje galite pasirinkti ir palyginti filtrų poveikį vaizdams. Kiekviename rinkinyje penki filtrai yra nemokami, o visus kitus galima gauti perkant mokamą prenumeratą.

Atnaujintoje versijoje kūrėjai patobulino spalvų korekciją ir pagerino programos našumą.

8. „Cut Cut“

„Cut Cut“ yra nuotraukų redaktorius, kurio pagrindinė funkcija yra fono pašalinimas ar pakeitimas. Programa išskiria objektus, kuriuos reikia iškirpti ir pakeičia foną į naują vaizdą iš šablonų. Ji taip pat leidžia sukurti koliažus, apkarpyti, pasukti, pridėti efektus, įterpti tekstą, piešti teptuku ir atlikti kitus pakeitimus – viso yra 15 įrankių.

9. „Master Cache Cleaner“

Paprasta programa, skirta laikinų failų ištrinimui, kuriuos sukūrė programos. Talpyklos valymas padeda atlaisvinti išmaniojo telefono atmintį ir optimizuoti darbą. Ši programa puikiai atlieka savo darbą. Ji taip pat kas šešias valandas gali jums priminti apie nereikalingų failų ištrinimą.

10. „Cubux 2“

Paraiška supaprastina biudžeto valdymą: išlaidų ar grynųjų pinigų įplaukų registravimui užtenka tik kelių mygtukų paspaudimų, po kurių reikia nurodyti tik numerį. Stulpeliuose įrašomos sumos, mokėjimo būdas, išlaidų tikslai ir laikas. Finansų apskaita gali būti atliekama ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir kompiuteriu, ir tai gali padaryti keli žmonės, tačiau tik tuo atveju, jei turite premium prenumeratą.

Paskutiniajame atnaujinime kūrėjai pridėjo čekių fotografavimo funkciją ir galeriją jiems. Ateityje žadama čekių apdorojimo funkcija naudojantis QR kodais ir galimybė žymėti išlaidas pagal nuotraukas.