Liepos mėnesio programų devintukas, skirtas „Android“ įrenginiams

2018.08.05

Tai naujos ir jums jau pažįstamos programos, kurios sulaukė dėmesio praėjusį mėnesį.

1. „Opera Browser“

Populiari mobiliojo ryšio naršyklė gavo svarbų atnaujinimą. Atnaujinimas „Chromium 66“ užtikrina tinkamą puslapių rodymą. Taip pat patobulintas saugumas, patobulintas slaptažodžių tvarkymo įrankis, pridėta naujų nustatymų.

2. „Newton Mail“

Ne per seniausiai „Gmail“ pasirodė nauja funkcija – galimybė atidėti nesvarbius pranešimus, kad vėliau į juos būtų galima atsakyti. Tokią pat funkciją, pavadintą „Recap“ eiliniame atnaujinime siūlo „Newton Mail“. Tai populiarus el. pašto klientas, turintis labai įspūdingus parametrus ir galingus filtrus. Tai gali tapti nepakeičiama priemone dirbant su keliomis pašto paskyromis.

3. „Firefox Rocket“

Naujoji „Mozilla“ mobili naršyklė, kuri užima labai nedaug vietos – tik 2,5 MB. Ji labai kukliai naudoja sistemos išteklius, tačiau tuo pat metu turi puikų funkcionalumą. Naršyklė turi daugiakalbę sąsają, įmontuotą ekrano kopijų kūrimo įrankį ir netgi galimybę naudoti kai kurias svetaines kaip pilnavertes programas. Kol kas „Firefox Rocket“ galima įsigyti tik Indonezijoje, tačiau yra galimybė ją atsisiųsti per „APKMirror“.

4. „Alto's Odyssey“

„Alto Adventure“ nuotykiai tęsiasi – tai įdomus žaidimas, kuris pirmiausia pasirodė „iOS“, o dabar pasiekiamas ir „Android“ sistemoje. Jame valdysite slidininką, kuris dabar važinėja ne sniego slėniais, o smėlio kopose tarp oazių.Smėlyje ant slidžių? Taip, kas gi atkreips dėmesį į tokias smulkmenas, kai yra toks įdomus žaidimas, puiki grafika ir garso takelis.

5. „Cx File Explorer“

Nauja galinga failų tvarkyklė, kuri turi daug funkcijų ir tuo pačiu metu užima tik 4 MB. Su juo galite pasiekti savo failus nuotolinėje saugykloje naudodami FTP, FTPS, SFTP, SMB, WebDAV ir LAN. Be to, tvarkyklė parodo įrenginio atminties naudojimo statistiką ir leidžia pašalinti nenaudojamas ar pernelyg dideles programas.

6. „CARROT Weather“

Orų prognozė su gražia sąsaja, valdikliu ir išsamiais duomenimis iš bet kurios pasaulio vietos. Programa gali parodyti informaciją apie orą ir leidžia jums žinoti, karšta ar šalta buvo tam tikruose miestuose per pastaruosius 70 metų (tiesa, tai prieinama tik aukščiausios klasės versijoje).

7. „Picai – Smart AI Camera“

Ši nauja programa naudoja dirbtinio intelekto technologijas, kad patobulintų jūsų nuotraukas. „Picai“ gali automatiškai pasirinkti filtrus, daugiausia dėmesio skirdama nuotraukos turiniui. Pavyzdžiui, nuotraukose su maistu yra filtrai ir šviesūs tonai, dėl kurių jūsų lėkštės patiekalas bus labiau patrauklus. O asmenukėms – efektai, kurie pagerina odos atspalvį. Programa be išorinės pagalbos pažįsta tai, kas parodyta paveikslėlyje.

8. „Power VPN“

Nemokama „VPN“ paslauga, kuri padeda atverti užblokuotas svetaines ir apsaugoti duomenis, kuomet prisijungiate prie viešųjų „Wi-Fi“ tinklų. Programa automatiškai ieško „VPN“ serverių, pasirinkdama pačius greičiausius ir stabiliausius. Jums tereikia paspausti mygtuką.

9. „togetU“

Populiari vaizdo įrašų redagavimo priemonė, kurioje galite kurti juokingus trumpus vaizdo įrašus. Nufilmuokite vaizdą, pridėkite tekstą, jaustuką ar specialiuosius efektus, įkelkite muziką ir pasidalykite su draugais per „Facebook“, „WhatsApp“, „Instagram“ ir „Twitter“. „togetU“ gali rekomenduoti jums populiariausius vaizdo įrašus, kuriuos vartotojai žiūri visame pasaulyje.