Oficialu: „Apple“ pristatė (PRODUCT)RED „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“

2018.04.09

Pasirodžius „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“, kai kurie vadino juos nuobodžių spalvų modeliais. Dabar sulaukėme PRODUCT(RED) raudonos spalvos variantų šiai „iPhone“ serijai. Ši versija atrodo labai įspūdingai, kadangi„iPhone 8“ bei „iPhone 8 Plus“ palaiko belaidį krovimą, todėl jų galai yra stikliniai.

„iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ (PRODUCT)RED versijos turi 64 GB / 256 GB vidinės atminties bei juodą priekį

Naujausios spalvos modeliai buvo pristatyti, siekiant, kad vartotojai prisidėtų prie pasaulinio fondo ir padėtų jaunajai kartai kovoti su AIDS. Abu (PRODUCT)RED telefonai atrodo labai įspūdingai dėl juodo priekio ir raudono galo. Raudonas stiklinis galas suteikia telefonui daugiau estetikos. Nors šis stiklas ir yra patvarus, jį vistiek reikia saugoti, kadangi kelio danga jam nebus gailestinga.
Šį kartą yra tiek 64 GB, tiek 256 GB raudonos spalvos variantai, taigi jums nereikės išlaidauti papildomai, norint įsigyti naujos spalvos modelį. Be spalvos pasikeitimo, jokių techninės įrangos ir funkcijų skirtumų nėra. Abu prietaisai naudoja kompanijos galingiausią „A11 Bionic“ čipsetą (šešių branduolių procesorių su dviem musoniniais branduoliais ir keturiais mistraliniais branduoliais) bei patobulintą 12 MP galinę kamerą su F/1.8 diafragma („iPhone 8 Plus“ naudoja dvigubą kamerą).

Jei norite geresnės baterijos, daugiau RAM ir geresnės kameros, rekomenduojame įsigyti 5.5 colių modelį. Jis kainuos brangiau, tačiau prietaisas to vertas. Taip pat verta paminėti, kad „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ yra pirmieji komerciniai telefonai, kurie geba filmuoti 4K raiškos 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus.

„iPhone 8“ bei „iPhone 8 Plus“ (PRODUCT)RED kaina

Naujausio leidimo modelių kaina prasidės nuo 699 JAV dolerių (~567€).