„Nokia 5” ir „Nokia 6” netrukus gaus „Android 8.0” „Oreo Beta”

2017.11.28

Iškart po naujausio "Nokia 8" atsiradimo rinkoje, bendrovė "HMD Global" dabar pasiruošusi "Android 8.0" "Oreo beta" atnaujinimų išleidimui, skirtų "Nokia 5" ir "Nokia 6" telefonams. "HMD" vadovas Juho Sarvikas paskelbė apie naują plėtrą po to, kai buvo išleista "Nokia 8" atnaujinta versija. Netrukus pasirodžius beta versijai, galima teigti, kad ir nebrangūs "Nokia" išmanieji telefonai netrukus gaus stabilius "Android Oreo" atnaujinimus.
 
"HMD Global" vyriausiasis produktų direktorius Sarvikas penktadienį patvirtino, kad "Android Oreo" beta versijos atsisiuntimas yra atsakas į vartotojo užklausą "Twitter". "Taip,"Nokia 6" ir "Nokia 5". Dar šiandien mes juos peržiūrėsim ir netrukus sukursime "Beta Labs" (beta laboratorija), skirtą šiems modeliams"-kalbėjo jis.
 
Spalio mėn. "HMD Global" išleido "Nokia Oreo" beta versiją, skirtą "Nokia 8", kuri sėkmingai pradėjo veikti tiktai praėjusios savaitės pabaigoje. Suomijos kompanija gali sekti panašiu išleidimo laiko atžvilgiu pavyzdžiu, ir per mėnesį nuo beta versijos pasirodymo "Nokia 5" ir "Nokia 6" telefonams, pristatys naujausią "Android" versiją, skirtą abiems "Nokia" išmaniesiems.
   
 
Pažymėtina, kad "HMD Global" generalinis direktorius Mark Trundle Australijos, Naujosios Zelandijos ir Indonezijos regionams pasiūlė "Android Oreo" atnaujinimą, skirtą "Nokia 3", "Nokia 5" ir "Nokia 6" pristatyti metų pabaigoje. Neseniai įvykusiame žiniasklaidos interviu Sarvikas taip pat atskleidė, kad "Android Oreo" beta versijos testavimas pradėtas praėjusį mėnesį. Taip pat pažadėtas "Android P" atnaujinimas visiems "HMD Global" "Nokia" "Android" išmaniems telefonams.
 
Vasario pradžioje išleisti "Nokia 5" ir "Nokia 6" pirmiausia paleidžiami su "Android 7.1.1" "Nuga". "Android" "Oreo" atėjimas į abiejų modelių išmaniuosius telefonus, greičiausiai suteiks tokias savybes kaip "paveikslėlis paveikslėlyje", "pranešimų taškai", išmanusis tekstas ir "Google Play" integravimo apsauga. Išmanieji telefonai taip pat turėtų gauti "Android" saugos naujinimą 2017 m. lapkričio mėn.