Oficialu: „OnePlus 6“ pasirodys gegužės 16 d. su „Snapdragon 845“ ir 8 GB RAM

2018.04.25

Po daugybės oficialių ir neoficialių gandų, pagaliau, žinoma oficiali „OnePlus 6“ pasirodymo data. Šiais metais prietaisas pasirodys anksčiau. „OnePlus 6“ yra nuostabus telefonas, kuris patenkins kompanijos produktų vartotojus.


„OnePlus 6“ savo naujausią flagmaną pristatys gegužės 16 d. Londone

Smagu tai, kad „OnePlus“ šiek tiek skiriasi nuo kitų telefonų gamintojų. Kompanija skiria didelį dėmesį vartotojams, kadangi jiems reikia kuo daugiau pardavimų, kad kompanija išliktų. Kompanijos produktų vartotojai, kurių nuomonė yra vertinama, mano, kad „OnePlus“ prietaisai yra pakankamai geri.

Deja, „OnePlus 6“ jau sulaukė šiek tiek nepasitenkinimo. Anksčiau „OnePlus“ steigėjas Carl Pei sulaukė neigiamų atsiliepimų, kai pareikalavo, kad vartotojai išmoktų priimti priekinę išpjovą. Ekrano išpjova yra naujausias „Android“ prietaisų nesutarimas, o Pei nusprendė pasipelnyti iš šio ginčo ir įvertinti vartotojų reakciją.

Vėliau „OnePlus“ sulaukė gerų atsiliepimų, kai kompanijos viršininkas Pete Lau patvirtino, jog vartotojai turės galimybę paslėpti išpjovą. Lau taip pat pasidalino „OnePlus 6“ parametrais ir funkcijomis. Jis patvirtino, kad prietaisas turės 8 GB RAM ir galinį stiklą. Telefonas našumu galės lygiuotis su kitais konkurentais, ypač „Samsung Galaxy S9“ bei „S9+“.

Socialiniame tinklalapyje „Twitter“ kompanija patvirtino, kad „OnePlus 6“ bus pristatytas gegužės 16 d. Londone. „OnePlus 6“ turės „Qualcomm Snapdragon 845“, 6/8 GB RAM, 6 colių ekraną bei dvigubą galinę kamerą. Kompanija taip pat perkėlė pranešimų juostą į dešinę pusę.