Naujasis televizorius „Xiaomi“ už 150 € nepaliks konkurentams jokių galimybių

2018.04.19

Biudžetinio modelio „Mi TV 4S“ gavo 32 colių ekraną ir visas multimedijos funkcijas.

„Xiaomi“ toliau plečia savo televizorių liniją. Naujasis „Mi TV 4S“ modelis yra puikus, nes pasižymi maža kaina ir turi visas galimybes užimti pirmaujančią poziciją biudžetinių televizorių segmente.

Ši naujiena – tai supaprastinta 55 colių modelio „Mi TV 4S“ versija. Naujasis televizorius gavo kuklesnį 32 colių HD + ekraną, kurio skiriamoji geba siekia 1 366 × 768 pikselių. Ekranas turi 60 Hz dažnį ir 8,5 ms atsako trukmę. Įrenginys nelabai įspūdingų savybių, bet vaikų kambariui ar virtuvei šio televizoriaus tikrai pakanka. 

Televizoriaus „Mi TV 4S“ širdimi tapo keturių branduolių „Amlogic T962“ procesorius su 1,5 GHz dažniu, papildytas grafikos akceleratoriumi „Mali 450“, 1 GB operatyviaja atmintimi ir 4 GB atmintimi. Kaip OS, bendrovė naudojo „Xiaomi PatchWall“ aplinką, skirtą „MIUI 9“. Jo sąsaja yra gana paprasta, tačiau jis yra tinkamai pritaikytas valdymui su pulteliu. 

Televizoriuje yra trys HDMI prievadai, du USB ir Ethernet jungtis, skirta prisijungti prie tinklo. Integruotas grotuvas leidžia atkurti vaizdo įrašus AVI, MP4, MKV ir kitus populiarius formatus. „Mi TV 4S“ valdomas per „Bluetooth“ veikiančiu nuotolinio valdymo pultu, kuris taip pat palaiko balso komandas. 

Naujiena jau parduodama oficialioje „Xiaomi“ parduotuvėje už 1199 juanių (apie 190 dolerių) kainą. Atsižvelgiant į televizoriaus kainą, galime pasakyti, kad tai taps tikru žemos kainos hitu.