Šiandien įsigykite geriausias mokamas „iPhone“ programėles už dyką

2018.04.13

Geriausios mokamos „iPhone“ ir „iPad“ programėlės šiandien yra nemokamos

Visos programėlės, paminėtos šiame sąraše, bus nemokamos tik tam tikrą laiką. Taigi, įsigykite jas kuo greičiau, kol jos netapo vėl mokamos.


„Measure Map Pro“ – įprasta kaina 19.99$, dabar nemokama

„Measure Map Pro“ leidžia jums greitai ir lengvai išmatuoti daugkartinius atstumus, perimetrus ir regionus įspūdingu tikslumu. Naudokite šią programėlę mažoms arba didelėms vietovėms ir pasidalinkite tuo su savo kolegomis.

„C-Time“ – įprasta kaina 4.99$, dabar nemokama

Jūsų laikas yra svarbus. „C-Time“ leis jums matyti, kiek vertingo laiko praleidžiate tam tikriems užsiėmimams.

„WiFi Mouse Pro“ – įprasta kaina 3.99$, dabar nemokama

Paverskite savo telefoną į belaidę pelę, klaviatūrą ir valdykite savo kompiuterį. Programėlė leidžia kontroliuoti nešiojamą kompiuterį per vietinį tinklo ryšį. Jei sugedo jūsų pelė ar klaviatūra, ši programa jums pasitarnaus.

„System Activity Monitors“ – įprasta kaina 0.99$, dabar nemokama

Ši programėlė leidžia stebėti jūsų „iOS“ veiklą, kaip atminties naudojimą, bateriją, išnaudotą vietos kiekį ir prietaiso informaciją. Puikus dizainas, primenantis spidometrą, LED rodiklis, 3D diagrama, baterijos krovimo animacija, mirksintis LED krovimas, suteiks jums puikų „iOS“ prietaiso vidaus dalių stebėjimą.

„FingerBeat“ – įprasta kaina 4.99$, dabar nemokama

Būgnai bei įrašymo įrenginys yra pritaikyti kūrybai, netgi nebūnant namuose. „FingerBeat“ leidžia jums užfiksuoti garsus tiesiai į klavišus. Kurkite ciklus, naudodami ritę, tempkite klipus į klavišus ir užsiimkite kūryba.