„Samsung“ skuba išleisti „Galaxy Note 9“, OLED plokščių produkcija paspartinta iki balandžio mėnesio, telefonas neturės virtualaus pirštų antspaudų atpažinimo

2018.03.29

Įsibėgėjus 2018 metams, keičiasi flagmanų rinkos dinamika. Didelių kompanijų dominavimas mažėja, o mažesni gamintojai siūlo puikias parametrų ir funkcijų kombinacijas už prieinamą kainą. „iPhone X“ pardavimai nepasiekė prognozuojamo tikslo. „Apple“ retai susiduria su tokiomis bėdomis.

 Šiuo metu „Samsung“ stringa su „Galaxy S9“ serijos pritapimu prie rinkos. Naujuose pranešimuose iš Pietų Korėjos rašoma, kad Seulo kompanija taip pat pervertino savo prietaisų pardavimų galimybes.

„Samsung“ paspartino OLED plokščių gamybą „Galaxy Note 9“ telefonams, kad prietaisas pasirodytų anksčiau laiko

„Apple“ buvo ne vienintelė kompanija, kuri patyrė žalą dėl prastų „iPhone X“ pardavimų. Kompanijos tiekėjai, daugiausiai „Samsung“, nusigręžė savo dalį dėl lėtų rinkos palūkanų. „Samsung Display“ turėjo užbaigti savo produkciją, palikdami savo filialą su pertekline talpa. Pasak Korėjos industrijos stebėtojų, tai kompanijai nutiko pirmą kartą. Ši perteklinė talpa kartu su prastais „S9“ pardavimais privertė kompaniją paspartinti ekranų gamybą savo ateities telefonui – „Galaxy Note 9“. „Samsung“ kiekvienais metais išleidžia po du flagmanus, vieną pirmoje metų pusėje, kitą antroje. Nepaisant to, kad iki „Galaxy Note 9“ pasirodymo liko daugiau nei keturi mėnesiai, telefonas dažnai minimas gandų pasaulyje.

Remiantis „The Investor“, „Samsung“ pradės OLED ekranų produkciją „Galaxy Note 9“ telefonui balandžio mėnesį, dviem mėnesiais anksčiau negu buvo numatyta. To priežastis yra noras anksčiau išleisti telefoną, kadangi „Galaxy S9“ pardavimai yra daug mažesni negu tikėtasi. Kaip bebūtų, kiekvienais metais išgirstame naujienų apie paspartintą „Note“ išleidimą. Kartais tai vyksta dėl konkurencijos su „Apple“, kartais dėl prastų „S“ serijos pardavimų.
Šaltinis taip pat užsiminė, kad telefonas neturės virtualaus pirštų antspaudų jutiklio, kaip ir anksčiau minėjo „KGI“ analitikas Ming-Chi Kuo. Panašu, kad turėsime palaukti dar vienus metus, kol ši funkcija atsiras flagmanuose. Tai viena iš kelių galimų išskirtinių funkcijų „Android“ gamintojams po „Face ID“ pasirodymo.