„Xiaomi“ pristatė išmanųjį telefoną „Mi Mix 2S“ – „iPhone X“ analogą, tik be išpjovos ekrane

2018.03.28

Tai praktiškai berėmis išmanusis telefonas su keramikiniu korpusu, turintis dvi 12 megapikselių kameras ir galingą „Snapdragon 845“ procesorių.

„Xiaomi“ oficialiai pristatė naują „Mi Mix 2S“ išmanųjį telefoną. Įrenginys daug kuo yra panašus į „iPhone X“, tik ekrano viršuje neturi išpjovos. Viena iš pagrindinių šios naujienos savybių yra dviguba kamera su plataus kampo ir ilgo fokusavimo objektyvais. Kartu su dirbtinio intelekto galimybėmis, fotografuojant prietaisas turėtų sukurti nuostabius vaizdus.

„Mi Mix 2S“ turi keramikinį korpusą ir aliuminio rėmą, taip pat 6 colių IPS ekraną, kurio raiška yra 2 160 × 1080 pikselių. Viduje yra galingas „Snapdragon 845“ procesorius ir 6 arba 8 GB atmintis, priklausomai nuo konfigūracijos. Pasak bendrovės, „AnTuTu“ teste išmanusis telefonas surinko įspūdingus 277178 taškus.

Įrenginys yra prieinamas su 64, 128 ir 256 GB vidinės atminties versijomis. Išmanusis telefonas veikia su „Android“ 8,0 „Oreo“ ir „Xiaomi“ patentuota aplinka – „MIUI“ .

Jei tikėti pristatymu, „Mi Mix 2S“ kamera vaizdą į objektus sufokusuoja greičiau nei „iPhone X“. Išmanusis telefonas turi „Sony IMX363“ kameros jutiklį, kuris sugeba išgauti aukštos kokybės nuotraukas esant prastam apšvietimui. Fotoaparatas palaiko optinį priartinimą ir stabilizavimą, taip pat portretinį režimą su fono išsiliejimo efektu. „DxoMark“ bandymuose naujas Kinijos kompanijos telefonas, kaip ir „Apple“ išmanusis, gavo 97 taškus.

„Mi Mix 2S“ galima įkrauti belaidžiais greito krovimo įrenginiais, kurių galia yra iki 7,5 W. Telefonas turi NFC modulį bekontaktiniams mokėjimams atlikti ir palaiko „Google“ „ARCore“ papildytos realybės technologiją.

Bazinė „Mi Mix 2S“ modelio su 6 GB operatyvios atminties ir 64 GB vidinės atminties kaina yra apie 425 €. Kito varianto su 8 GB operatyvios atminties ir 256 GB vidinės atminties, taip pat į komplektą įeinančiu belaidžiu įkrovikliu kaina yra apie 517 €. Kolkas išmanusis telefonas yra pristatytas tik Kinijos rinkai.