„OnePlus 6“ turės 20 MP + 16 MP galinę kamerą, 128 GB vidinės atminties, 6 GB RAM

2018.03.24

Nors dar liko daugiau nei keturi mėnesiai iki oficialaus „OnePlus 6“ pasirodymo, gandų apie šį prietaisą netrūksta. Kinijos kompanija turi unikalų marketingo būdą, teigdami, kad jų įrenginiai yra „flagmanų žudikai“.

 Nors tai kol kas nėra tiesa, „OnePlus“ vistiek sugeba pateikti puikias parametrų bei funkcijų kombinacijas už prieinamą kainą.

„OnePlus 6“ parametrų sąrašas parodo, kad telefonas turės 6 GB RAM, 128 GB vidinės atminties bei dvigubą kamerą

Jei nuolat sekate naujienas, žinote, kad norint telefoną priskirti prie flagmanų, reikia atitikti keletą kritinių reikalavimų. 2017 metais šis reikalavimų sąrašas buvo papildytas „edge to edge“ ekranu bei 10nm procesoriumi.
Šiandien žinoma informacija apie „OnePlus 6“ parametrus parodo, kad telefonas laikysis panašių reikalavimų.

Pastaraisiais mėnesiais sklido kalbos, kad prietaisas turės įspūdingą kiekį RAM ir vidinės atminties. Didelis nusivylimas naujuose „Samsung Galaxy S9“ bei „Galaxy S9+“ telefonuose yra jų RAM atmintis. Nors Korėjos gigantai lengvai gali suteikti 8 GB RAM atminties savo telefonams, kompanija mano, kad užtenka ir 6 GB.

Kaip bebūtų, „Xiaomi“ ir „OnePlus“ nesilaiko tos pačios nuomonės. „Mix 2s“ gandai parodo įspūdingus „Antutu“ testų rezultatus, kurie reiškia, kad telefonas turės 8 GB RAM atminties. Nauji „OnePlus 6“ gandai taip pat parodo panašų kiekį, nors ir su 256 GB vidinės atminties. Kaip bebūtų, šiandienos ganduose pranešama, kad prietaisas turės 128 GB vidinės atminties. Tariamų parametrų sąraše matosi „Snapdragon 845“, 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties.


Taip pat žadama 20 MP priekinė kamera su F/2.0 diafragma. Gale turėtume išvysti dvigubą kamerą su 20 MP + 16 MP jutikliais. Abu jutikliai turės F/1.7 diafragmą. Telefono ekrano dydis turėtų būti 6.28 coliai su 2280×1080 rezoliucija, tai reiškia, kad vaizdo santykis bus šiek tiek didesnis už 18:9. Baterijos talpa bus 3450 mAh. Manoma, kad „OnePlus“ turės išpjovą priekiniams jutikliams, kadangi „edge to edge“ ekranas palieka šiek tiek vietos elementams.


Žinoma, kadangi šiandienos informacijos šaltinis nėra reguliarus, nepatariame aklai pasitikėti šia informacija, tačiau ji sutampa su ankstesniais gandais.