Žvilgsnis į „Samsung Galaxy S9 +” dėžutės vidų. Matomi keli nereikšmingi pasikeitimai, išsaugoma vieta aksesuarams, bei priedų pasikeitimas

2018.03.07

Dabar, kai jau pabaigti įrenginių "Samsung Galaxy S9" / "Galaxy S9 +" pristatymo darbai, atėjo laikas pažvelgti į išmaniųjų telefonų išleidimo pradžią. Šiais metais "Samsung" tai daro lėčiau, nespartina išmaniųjų telefonų ''S9'' serijos pasirodymo laiko.

 Praėjusiais metais buvo pristatyta keletą didelių įrenginio patobulinimų, ir 2018 m. mes gauname viską, ko galėjome tikėtis. Pagrindiniai ''S9'' linijos atnaujinimai susiję su jų galiniais fotoaparatais. "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" turi "Super Slo-Mo" funkciją ir kintamus fotoaparato jutiklius. Didesnis ''S9 +'' turi dvejopą fotoaparato nustatymą, ir tai yra pirmasis ''Samsung'' modelio ''S'' serijos įrenginys, pasižymintis tokiu fotoaparatu. Taigi, jei jums įdomu, kaip atrodo šis įrenginys išimtas iš dėžutės, šiandien turime galimybę tai parodyti. Skaitykite toliau, kad sužinotumėt visas smulkmenas.

"Samsung" pateikė pakuotės dizainą, skirtą "Galaxy S9 +" išmaniajam telefonui, viršutinėje pakuotės dalyje yra vieta, skirta aksesuarų priedams

Be fotoaparato "Samsung" taip pat pakeitė "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" pirštų atspaudų jutiklio pozicijas. Dabar jutiklis yra po atnaujintomis kameromis, kad būtų patogiau juo naudotis. Panašu, kad bendrovė "Samsung" praėjusiais metais buvo ''akla'', kuomet tikėjosi įdiegti virtualųjį pirštų atspaudų jutiklio atpažinimą į ''Galaxy S8'' ir ''Galaxy S8+'' išmaniuosius telefonus. Rezultate bendrovė skubiai įdėjo pirštų atspaudų jutiklį šalia fotoaparato savo 2017 m. pagrindiniuose išmaniuosiuose telefonuose.

Tačiau tai skamba nelabai įtikinamai, ypač todėl, kad kompanijai buvo daug laiko, kad per metus būtų įvesta virtualus pirštų atspaudų atpažinimas. Grįžtant prie  "Galaxy S9 +" įrenginio, kaip galime pastebėti vaizdo įraše, niekas nepasikeitė per metus, bėje kaip ir pats išmanusis telefonas.

VIDEO

Tačiau, tai nereiškia, kad visi dalykai visiškai nesikeitė. Dėžutės viduje galime pastebėti subtilų skirtumą. Praėjusiais metais, bendrovė "Samsung" buvo labai dosni kabelių, vadovų ir adapterių požiūriu, kuris atitiko kainą ir komplektaciją, reikalingą aukščiausios klasės "Galaxy S" išmaniesiems įrenginiams. Šiais metais bendrovė telefono ''S9+'' komplektacijoje neteikia microUSB, skirto USB-C adapteriui.

Įrenginio dizainas, kaip ir buvo prognozuota, panašus į jo pirmtaką. Šiuo metu "Samsung" gamybos procese pakartotinai naudoja senąsias koncepcijas, kurios galimai nepadės, kad įrenginių pirkimas padidėtų. Galų gale Korėjos technologijų gigantas tvarko labai sudėtingą tiekimo grandinę, siekdamas įsitikinti, kad išmanieji telefonai neatsiliks nuo kitų pasiūlymų rinkoje.