Priežastys, kodėl Samsung Galaxy S9 yra tvirtesnis už Galaxy S8

2018.03.01

Sutikite, visiems kada nors iškrenta telefonas. Vieniems telefonai krenta dažniau negu kitiems. Dėl kažkokių priežasčių gamintojai vis dažniau gamina telefonus su stikliniu korpusu, Samsung ne išimtis. Dėl Samsung stiklinio dizaino, vartotojai nori naudoti dėklą, kad nesudaužytų savo brangaus telefono.
 
Kai telefonas turi stiklą iš galo ir iš priekio, prietaisas linkęs dužti dažniau, nepaisant koks jis yra tvirtas. Sėkmė yra didelis faktorius, telefonas nukritęs gali rimtai sudužti arba gauti tik kelis įbrėžimus. Savo naujausiems flagmanams, Galaxy S9 ir S9+, kompanija atliko keletą svarbių dizaino pakeitimų, kad įrenginiai būtų tvirtesni už Galaxy S8 ir S8+.
 
Priekinis stiklas buvo šiek tiek pastorintas. S9 priekinio stiklo storumo vertė yra 0.6T, o S8 – 0.5T. Storesnis stiklas gali tik apsaugoti prietaisą nuo sudužimo, taigi todėl Samsung pagerino savo flagmanų metalą. Kompanija S9 telefonui panaudojo AL 7003 didelio stiprumo aliuminį, kuris mažiau deformuojasi, palyginus su AL 6013 aliuminiu, naudojamu Galaxy S8 telefone. S9 ir S9+ metaliniai kraštai pastorinti 0.2 mm ir stipresnio aliuminio tipo dėka, telefonui nukritus, metalas perduoda 1.2 karto mažiau smūgio stiklui.
 
Kai stiklas yra lenktas, netgi mažiausi patobulinimai gali sukurti stebuklus. Šie sudėjimo pakitimai reiškia, kad Galaxy S9 ir S9+ yra šiek tiek storesni už S8 ar S8+. Tai geras dalykas, kad kompanijos skiria dėmesį prietaiso tvirtumui ir nesistengia padaryti kuo plonesnio, lengvai lūžtančio įrenginio.
 
Šiais laikais nėra telefonų, kurie būtų šimtu procentu atsparūs kritimui (išskyrus naujuosius CAT telefonus). Taip, Samsung Galaxy S9 ir S9+ suteiks jums galimybę pamesti prietaisą vienu ar dviem kartais daugiau, tačiau jeigu jūs dažnai pametate telefoną, rekomenduojame įsigyti solidų dėklą, kuris apsaugotų jūsų telefoną.