Ketinate įsigyti „Galaxy S9” ar „Galaxy S9 +”? Pateiksime 7 įspūdingas telefonų savybes, kurios gali jums patikti

2018.02.27

"MWC 2018" parodos metu "Samsung" pristatydama naujus savo flagmanus siekė patobulinti būsimuose įrenginiuose tas parametrų detales, kuriose ''Galaxy S8" ir "Galaxy S8 +" pritrūko tobulumo bei pristatė jų įpėdinius "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +". 

Bendrovė nepadarė nieko, kad labai ryškiai pakeistų dizainą, tačiau ji orentavosi į bendrą vartotojų patirtį, kad jiems būtų patogu naudotis įrenginiu. Žinoma, dizainas yra svarbus elementas, tačiau jis tikrai nepakeičia įrenginio funkcionalumo bei spartos, kurią kiekvienas vartotojas savo įrenginyje nori matyti kasdien. Taigi svarbiausia šiais laikais yra funkcionalumas ir sparta. Kai kurios technologijos dabar tapo pernelyg sudėtingos, funkcijų įvairovė įrenginiuose tokia didelė, kad net ne viską panaudojame.

"Samsung" siekė to, kad "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" išmanieji telefonai pasižymėtų naujovėmis bei reikalingomis funkcijomis, tad Korėjos milžinas taip pat ''sužais'' marketingo žaidimą, kad įsitikintų, jog jūsų akys yra nukreiptos būtent į naujuosius įrenginius. Jei vis dar neišsirenkate iš naujų telefonų, pateiksime jums keletą įtikinamų priežasčių, kodėl turėtumėte palaukti, kol šios naujienos atvyks į jūsų šalį.

1. Patobulinta garso kokybė

"Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" ekrano dydis panašus į jų pirmtakus ir išvaizda skiriasi tik minimaliai, tačiau jei esate žmogus, kuris naudojatės žiniasklaidos ir multimedijos paslaugomis savo išmaniajame telefone, tai pateiksime du dalykus, kuriuos išvysite šiuose įrenginiuose.

Turime gerų naujienų jums, nes abiejuose telefonuose yra patobulintas stereofoninis garsiakalbis, pagamintas ''AKG", ir jis užtikrina puikią garso kokybę, o jei jūs esate mėgėjas naudotis prijungtomis ausinėmis, nes norite atsiriboti nuo  aplinkinių triukšmo, galime pradžiuginti, kad komplekte rasite 3,5 mm jungties tos pačios ''AKG'' firmos ausines.

2. Pagerinta apsauga ir lengvai pasiekiamas pirštų atspaudų jutiklis

"Galaxy S8 +" ir "Galaxy S8 +" turėjo daugybę saugumo funkcijų, kuriomis buvo galima pasinaudoti, bet buvo ta problema, kad beveik visos jos veikė prastai tada,  kuomet labiausiai buvo reikalingas tikslumas, o tai kenkė vartotojo saugumui. Su naujaisiais įrenginiais tikimės, kad "Samsung" įdiegė geresnį saugumo rinkinį ir sugebės tinkamai pasirūpinti vartotojų duomenų saugumu. "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" bus sujungti su "Intelligent Scan". Išmanieji įrenginiai turi akių rainelės, pirštų atspaudų skaitytuvus, bei veido atpažinimo funkciją. Telefonuose yra galimybė sukurti skirtingus pirštų atspaudus: vienu- atrakinti telefoną, kitu- prieiti prie apsaugotų dokumentų.

Ši saugumo funkcija ''Intelligent Scan'' sujungia "Face Unlock" ir "Iris" skaitytuvą, o tuom labai padidinamas abiejų telefonų saugumas. Vartotojai gali būti tikri dėl savo duomenų saugumo. Taip pat saugumas garantuotas ir dėl naujausios operacinės sistemos ''Knox3.1'' versijos.

Yra  pakeistas telefono nugarėlės vaizdas, pirštų atspaudų jutiklis įrengtas ties įrenginio centru.

3. Prailgintas baterijos veikimo laikas dėka motininės plokštės konstrukcijos pakeitimo 

Daugeliui iš jūsų neteks nerimauti dėl baterijos veikimo, nes "Samsung" užtikrina geresnį akumuliatoriaus veikimą "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" įrenginiuose, taigi tai užtikrins ilgesnį jų naudojimą negu anksčiau.

Akumuliatoriaus talpa ''S9'' – 3000 mAh, o ''S9+'' – 3500 mAh. Gamintojai teigia, kad įrenginiai turi greitojo belaidžio įkrovimo technologiją.

Telefone įdiegtas lustų rinkinys yra pats pažangiausias ir jis užtikrina galingą įrenginių našumą bei aukštos kokybės vaizdų apdorojimą. Europos rinkai skirtuose telefonų modeliuose bus įmontuota ''Exynos 9810'', o JAV ir Azijos rinkoms skirtuose įrenginiuose – ''Qualcomm Snapdragon 845''.

4. Pagerintas fotoaparato veikimas su kintamos apertūros funkcija ir nauja animacija

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl vartotojas galėtų norėti "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" telefonų, tai – patobulintas fotoaparatas. "Samsung" įdiegė aukštesnės pakopos modelių optiką. 

Įdiegtos dvigubos diafragmos F/1.5 ir F/2.4, 12 megapikselių raiškos kameros, kurios turėtų gerokai padidinti fotografavimo bei fokusavimo greitį, bei pagerinti vaizdo kokybę filmuojant ar fotografuojant prasto apšvietimo sąlygomis, kameros užtikrina didesnį šviesos srauto patekimą į objektyvą. Taigi dabar turėsite puikios kokybės nuotraukas, esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms.

''S9+'' modelis turės plačios diafragmos galinę kamerą. Samsung ''S9"' turi vieną galinę kamerą, o ''S9+'' – dvi: viena skirta plataus kampo nuotraukoms, kita – skirta vaizdui priartinti.

Kameros turi papildytas realybės funkcijas. Sulėtintą vaizdą ''S9'' įrašys 960 kadrų per sekundę greičiu 4K raiškos rėžimu.

"Samsung" taip pat pasiskolino ''Apple'' įrenginio "iPhone X" mintį apie animuotus veikėjus ir įdiegė geresnius "Animoji" savo vartotojams, siekdama suteikti vartotojams išsamesnės komunikacijos ir socialinės patirties."Samsung'' pristatė savo emodžius, kuriuos sistema sukuria pagal vartotojo nuotrauką. Šių animuotų veikėjų išvaizdą galima keisti.

5. Ausinių lizdas vis dar gyvuoja

Dabar yra 2018 m., ir kai kurie gamintojai yra pasiruošę atsisakyti šio svarbaus papildinio išmaniajame telefone mainais siūlydami geresnes įrenginių savybes. "Samsung" vis dar atsilaiko, bet nežinia kurį laiką ji dar išliks ištikima ausinių lizdo funkcijai. Įrenginiuose "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" pamatysime 3,5 mm. ausinių lizdą, nepriklausomai nuo to, ar kiti gamintojai savo įrenginiuose šios funkcijos atsisakys.

6. "Galaxy S9 +" įrenginyje išplėsta RAM atmintis, bei fotoaparato patobulinimai

"Galaxy S9 +" turi šiek tiek pranašumų prieš "Galaxy S9" įrenginį. Nors abu telefonai turi tokią pat skiriamąją gebą, tačiau talpesnė baterija, esanti ''S9+'' išmaniajame telefone gali jums garantuoti ilgesnį įrenginio veikimą. Ne tik tai džiugins ''S9+'' vartotojus, bet ir tai, kad šis įrenginys turės daugiau RAM atminties.

Be to, dvigubos kameros atnaujinimas taip pat vertinamas kaip išskirtinė funkcija, leidžianti pritraukti daugiau potencialių pirkėjų, kurie išleis daugiau pinigų, įsigydami ''S9+'' įrenginį, o "Galaxy S9" gale teturi vieną fotoaparatą su objektyvu.

7. "Samsung" deda daug vilčių, kad bus nemažai norinčių įsigyti "Galaxy S9" ar "Galaxy S9 +" įrenginius

''Galaxy S9'' serijos telefonai  turi ''Gorilla Glass 5'' smūgiams atsparų paviršių, bei aliuminio rėmą, o taip pat yra atsparūs vandeniui.

Nėra abejonių, kad "Samsung" tampa labai dosnūs, kai pradeda pardavinėti būsimus ''karūnų brangakmenius''. Vienas iš gandų teigia, kad bendrovė ketina gauti iki 350 dolerių pelno už kiekvieną parduotą "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" išmanųjį telefoną. Tai reiškia, kad kiekvienas jūsų pasirinktas įrenginys gerokai paplonins jūsų piniginę, tačiau už sumokėtą kainą jūs gausite puikų išmanųjį įrenginį.

''Samsung'' taip pat gali jums pasiūlyti nemokamą "DeX Pad" , "microSD" korteles, brangias belaides ausines ir kitokias nemokamas programas, kad įsitikintumėte, jog įsigijote vieną iš aukščiausios klasės pasiūlymų.Tai drąsus prietaisų pardavimo būdas, tačiau galų gale juk pati kompanija ir turi daugiau rūpintis pardavimais nei bet kas šiame pasaulyje.

"Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" yra nelabai pakitę nuo ankstesnės kartos analogiškų įrenginių, tačiau tai yra labiausiai laukiami metų išmanieji telefonai ir, trumpai kalbant, nedidelis dizaino pasikeitimas tikrai nebus priežastis nenorėti šių įrenginių. 

Nustatykite programinę įrangą bei pridėkite dalykų, kurie pagerins vartotojo sąsają ir jūs turėsite nuostabų išmanųjį telefoną. Visi "Samsung" gerbėjai turi tai padaryti – įsitikinti, kad šie telefonai veikia iškart, kai juos išimsite iš pakuotės ir veiks ilgai bei nepriekaištingai. Taigi, kiek daug priežasčių, kodėl jūs turėtumėt norėti įsigyti "Galaxy S9" arba "Galaxy S9 +".