Naujas tariamas Samsung Galaxy Note 9 patentas parodo virtualią pirštų antspaudų atpažinimo funkciją | Paviešinti prietaiso parametrai

2018.02.15

Šiandien sulaukėme įdomių gandų, kaip tik prieš Galaxy S9 ir S9+ pasirodymą. Kaip ir tikėtasi, atnaujinimai seks kompanijos atnaujintų produktų ciklą. Nuo pat Galaxy Note 7 pasirodymo, kompanija visų pirma padidina ekraną. Šiandien paplito informacija, kad virtualus pirštų antspaudų atpažinimas, pagaliau, turėtų pasirodyti rinkoje šiais metais.
 Samsung šią funkciją turėtų pristatyti naujajame Galaxy Note 9 telefone. Jei tai tiesa, kompanija pasieks nemenką laimėjimą.
 

NAUJA NUOTRAUKA IŠ KINIJOS SVETAINĖS WEIBO IŠRYŠKINA VIRTUALIĄ PIRŠTŲ ANTSPAUDŲ ATPAŽINIMO FUNKCIJĄ IR NEGRAŽŲ VIRŠUTINĮ RĖMELĮ GALAXY NOTE 9 TELEFONE

 
Pirmieji konkretūs gandai apie Galaxy Note 9 pasirodė 2017 metų pabaigoje. Juose buvo rašoma, kad telefonas turės virtualią pirštų antspaudų atpažinimo funkciją. Dabar pasirodė nauji pranešimai iš daugybės kitų šaltinių. Pranešimuose patalpinta nuotrauka, kuri originaliai buvo įkelta į Weibo svetainę. Pranešimuose teigiama, kad Samsung nori įregistruoti patentą.
Kaip bebūtų, abejotina, kad Samsung naudos pavaizduotą dizainą, nebent, kompanija norėtų sau pakenkti. Šiandienos ganduose taip pat yra paviešinti prietaiso parametrai, kuriais pasidalino Zol svetainė. Šie parametrai apžvelgia daug Note 9 aspektų, taigi, net jeigu jie yra netikslūs, kažkas užtruko daug laiko, kol surinko visą šią informaciją.
 
 
Parametrai atrodo protingi, kaip 2018 metų flagmanui. Įrenginys turės 8GB RAM ir 256GB vidinės atminties kartu su Snapdragon 845 procesoriumi. Įdomus priedas yra 3.5 mm ausinių lizdas. Žinoma, iki Note 9 pasirodymo dar daug laiko, taigi, tokia detalė gali pasikeisti. Zol paviešinti parametrai taip pat žada toli siekiantį 43MP galinės kameros jutiklį.
Jei Samsung visas šias ypatybes sujungs su virtualia pirštų antspaudų atpažinimo funkcija, kompanijai vėl pasisektų, įrodant savo galimybes dirbti su didelio pajėgumo prietaisais. Labai didelis pasikeitimas yra 3D veido skenavimas, bet šiuo metu Apple pozicija jų pačių sukurtame segmente yra gana stipri. Jei jus domina veido atpažinimo funkcija, derėtų pasidomėti Huawei P20 serija. Ji parodo, kaip technologija toli pažengė Android prietaisuose.