„Huawei P20” ir ”P20 Plus” gali tapti pirmaisiais pasaulyje įrenginiais, turinčiais trigubą objektyvo kamerą

2018.02.09

Pristačiusi "Mate 10 Pro" ''CES'' parodoje, ''Huawei'' ruošiasi pademonstruoti didžiules 2018 metų naujienas, tai – '' P20'' ir ''P20 Plus''. Renginyje, kuris vyks kovo 27 d. Paryžiuje, Kinijos milžinas siekia sukurti pirmąjį įspūdingą savo naujų prietaisų pristatymą.

Kaip skelbiama naujausiame pranešime, ''P20'' bus pirmasis išmanusis telefonas, turintis trijų objektyvų galinę kamerą. Kadangi dvigubos kameros pasirodo vis dažniau, manome, kad atėjo tinkamas laikas, kai mes galime pristatyti kažką naujo.

"Huawei Press Invite" teikia paslėptas žinutes – galbūt jos apie "P20" ir "P20 Plus" fotoaparato atnaujinimus

Jau pasklido gandai, kad ''P20'' ir ''P20 Plus'' turės tris objektyvo sistemas, ir atrodo, kad kvietime į parodą, mes matome tai patvirtinančią frazę ''See mooore with Al'' . Žodyje '' mooore'' trys "O" – tai tarsi ženklas, kuris simbolizuoja tris objektyvus.

Renginyje bus pristatyti trys išmanieji telefonai: ''P20'', ''P20 Lite'' ir ''P20 Plus''. Dar nežinoma, ar trijų kamerų sistema bus naudojama visuose trijuose įrenginiuose. Taip pat neaišku, kokiam tikslui bus naudojama trečioji kamera. Paprastai dvigubos kameros sistemose yra arba juoda ir balta spalvos, arba spalvotas objektyvas, arba teleobjektyvas ir standartinis objektyvas.

Ankstesniuose ganduose, kurie buvo nutekinti gruodžio mėnesį buvo skelbiama, kad "P" serija naudos trigubą objektyvo sistemą, kuri fotografuos 40MP raiška ir turės 5x optinio priartinimo funkciją. Pažiūrėsime ar trečias fotoaparatas suteiks "Huawei" reikiamą priartinimą ir leis "P" serijos telefonui išsiskirti iš kitų įrenginių. 

Rinkoje, kurioje dauguma įrenginių, garsiais prekių ženklais turi tik viena kamerą, tokie kaip "Google Pixel 2" ar "iPhone 8", bendrovė "Huawei" daro didelį šuolį į priekį, įvesdama trijų kamerų sistemą. "Huawei" jau žinoma dėl to, kad turi aukštesnės už patenkinamos kokybės fotoaparatus, nors ir ne tokius gerus, kaip "Google Pixel 2", "Galaxy S8" ir "iPhone X", tad trečiojo objektyvo įdiegimas gali sukelti didžiulį susidomėjimą ir pakeisti užimamą vietą rinkoje.