Iš naujausio koncepcijos video matome, kad „Samsung Galaxy Note 9” bus be rėmelių

2018.02.08

"Samsung" vartotojai su nekantrumu laukia pasirodysiančio "Samsung Galaxy Note 9". Tai neabejotinai yra vienas labiausiai laukiamų telefonų ir žmonės dėl jo turi įvairiausių lūkesčių"YouTube" kanalas "Concept Creator" pateikė telefono koncepcinį dizainą.

 Turėkite omenyje, kad tai nėra informacijos nutekėjimas ar oficialus įmonės paskelbtas dizainas.

"Galaxy Note 9" pagrindinės funkcijos, kurios minimos koncepcijoje

"Galaxy Note 9" koncepcija yra labai įdomi, ir jei ji išsipildys, tikėtina, kad vartotojai bus laimingi. Telefonas yra pagamintas iš metalo ir stiklo, jo šonai šiek tiek išlenkti. Galinėje pusėje yra  vertikaliai įmontuota dviguba kamera. Telefono apačioje yra C tipo prievadas, garsiakalbis, 3.5 mm ausinių lizdas ir "S Pen" rašiklis.

Pirštų atspaudų skaitytuvo gale nėra, šioje koncepcijoje matome, kad jis įdiegtas ekrane. Taip pat matome, kad maitinimo mygtukas yra dešinėje telefono pusėje, o garsas ir "Bixby" mygtukai yra kairėje pusėje. Ekranas pilnai užima telefono priekinę pusę, ir nėra jokių rėmo juostelių. Viršutinėje šio ekrano dalyje yra ausinės, jutikliai ir priekinė kamera.

Ar šie lūkesčiai išsipildys?

Panašu, kad "Galaxy Note 9" koncepcija yra gan tikroviška, vertinant pagal tai, kad panašius lenktus kraštus jau matėme, pastaruoju metu "Samsung Galaxy" telefonuose. Tačiau ekranas, kuriame visai nėra rėmų, yra dar nematytas. Ar galime tikėtis, kad "Samsung" pagamins  kažką panašaus į šį telefoną? Na, mes turime laukti ir tuomet pamatysime. Šioje vaizdo koncepcijoje pateiktos spalvos yra nuostabios – raudona ir mėlyna ( Juoda – yra tai, prie ko mes jau pripratę, kuomet kalbame apie "Samsung").

Be "Snapdragon SoC", vaizdo įraše jokios kitos specifikacijos nebuvo parodyta. Tikrasis "Galaxy Note 9" iš tikrųjų skirsis nuo to ką mes pamatėme, tačiau galime spėti, ko vartotojai tikisi iš šios gigantiškos kompanijos. Tikimasi, kad tikrasis telefonas bus išleistas maždaug  rugpjūtį, ir mes žinome, kad ši koncepcija tikrai nebus vienintelė, kurią iki įrenginio išleidimo laiko mes būsime pamatę. Taigi mėgaukitės vaizdo įrašu ir laukite pasirodysiančio ''Galaxy Note 9''.

Video žiūrėkite čia