iPhone 8, iPhone 8 Plus ir iPhone X daugiau nesusidurs su našumo ir baterijos problemomis, techninės įrangos atnaujinimo dėka

2018.02.07

Atlikus testus su iPhone 6s, paaiškėjo, kad prietaisas sulėtėjo, kai buvo atnaujintas į naujausią Apple operacinės sistemos versiją. Baterijos pakeitimas sugrąžino našumą, tačiau Apple buvo didelėje priespaudoje dėl "smaugiamo" našumo. Vartotojai, kurie nusipirko iPhone 8, iPhone 8 Plus ar iPhone X nesusidurs su tokiomis problemomis, nes, kaip teigia kompanija, šie telefonai turi naujausius techninės įrangos atnaujinimus.

TECHNINĖS ĮRANGOS ATNAUJINIMAI APSAUGOS NAUJAUSIĄ IPHONE SERIJĄ NUO BATERIJOS PROBLEMŲ

Apple atsakė į Senatoriaus John Thune laišką, kuris vėliau buvo paviešintas. Kompanija pareiškė, kad trys prietaisai, išleisti 2017 metais, nebekentės nuo našumo trukdžių dėl žemiau pateiktos priežasties.
"iPhone 8, iPhone 8 Plus ir iPhone X modeliai turi techninės įrangos atnaujinimus, kurie suteikia labiau pažengusią valdymo sistemą, kuri leidžia iOS operacinei sistemai numatyti ir išvengti netikėto išsijungimo"
Kad išlaikyti savo vartotojus, Apple taip pat pasiūlė jiems 29 JAV dolerių baterijos pakeitimo programą, vietoje 79 JAV dolerių. Vartotojams, kurie mokėjo visą sumą už baterijos pakeitimą, Apple galvoja pasiūlyti permokos grąžinimą, kaip kompensaciją.
Naujausias iOS 11.3 beta 2 turi tokias funkcijas, kaip Battery health. Ši funkcija leis senesnių iPhone su pablogėjusių baterijų savininkams įgalinti arba išjungti procesoriaus droselį. Kaip bebūtų, turėkite omenyje, kad išjungus procesoriaus droselį, galite pajusti skirtumą baterijos tarnavimo laiko atžvilgiu, taigi rinktis turėsite atsakingai.