Galaxy Note 9 gali būti ne toks patrauklus prietaisas, kadangi procesorius bus nuviliantis

2018.02.02

Jeigu laukiate planšetinio kompiuterio ir telefono hibrido, Galaxy Note 9, nes manote, kad jis turės iki šiol neregėtų funkcijų, nusivilsite sužinoję, kad vienintelė įspūdinga funkcija tebus tik ekrane įmontuotas pirštų antspaudų skaitytuvas. Remiantis naujausiu Samsung finansiniu pranešimu, nėra paminima, kad technikos gigantai pasinaudos 7nm proceso pranašumu, dėl to, nepanašu, kad Galaxy Note 9 turės pažangesnį procesorių.

PRANEŠAMA, KAD SAMSUNG GAMINO ČIPSETUS, NAUDOJANT 8NM PROCESĄ, TAČIAU GALAXY NOTE 9 TO GALI NESULAUKTI

Samsung užbaigė reikalus dėl 8nm proceso, bet kai jis bus komercializuotas, turės pasirodyti daugiau informacijos. Vienas pranešimas teigia, kad pažengę čipsetai taip pat bus gaminami toje pačioje, S3 gamykloje, kur dabar yra gaminamas Exynos 9810.
Exynos 9810 yra 10nm FinFET procesorius, o naujausias Samsung finansinis pranešimas praneša, kad kompanija sutelks visą dėmesį, stengdamiesi padidinti masinę šio čipseto produkciją. Deja, kompanijos 2018 metų dienotvarkėje nėra paminėtas 7nm proceso panaudojimas.
Teoriškai, 7nm FinFET architektūra suteiktų daugiau efektyvumo ir leistų gamintojams dar labiau padidinti mobiliųjų procesorių greitį. Kaip bebūtų, galimas atvejis, kad Samsung nesiima šio gamybos proceso, dėl jo brangios kainos.
To pačio procesoriaus naudojimas Galaxy Note 9 telefone gali būti naujos nuviliančios, procesorių inovacijos atsisakančios tendencijos pradžia. Taip yra dėl to, nes technologijos nesiskirtų lyginant su Galaxy S9 ir Galaxy S9+, kurie pasirodys vėliau šį mėnesį.
Manoma, kad Galaxy Note 9 bus oficialiai pristatytas vasaros pabaigoje ir bus varomas Exynos 9810 procesoriumi.