Patikimas šaltinis paplatino Samsung Galaxy S9+ CAD piešinį, kuris parodo subtilius pagerinimus lyginant su Galaxy S8+

2018.01.30

Šiuo metu technikos pasaulyje populiariausia tema yra Galaxy S9 ir Galaxy S9+. Po iPhone X pasirodymo, Samsung viena funkcija atsilieka nuo savo tradicinio konkurento, Apple. O Apple pasinaudojo Face ID funkcijos pranašumu. Tradiciškai, likus mėnesiui arba mažiau iki prietaiso pasirodymo pasirodo vis daugiau aiškesnių detalių. Žymus patarėjas Steve Hemmerstoffer šiandien atskleidė informacijos apie Galaxy S9 ir Galaxy S9+ išvaizdą.

PUSIAU DETALIZUOTAS SAMSUNG GALAXY S9+ CAD PIEŠINYS PARODO SAMSUNG DĖMESĮ SUBTILIOMS DETALĖMS

Dabartinė praba flagmano telefonui yra edge to edge OLED ekranas. Samsung ir LG šią ypatybę panaudojo, kai išleido savo telefonus pirmoje 2017 metų pusėje. Šiais metais LG pasitraukia iš lenktynių, kol vyks MWC paroda. Kompanijos troškimas sužibėti, kai dėmesio centre yra Samsung, pernai kainavo svarbią funkciją G6 telefone ir po drungno G5 našumo, kompanija atsitraukia.
Tai visą dėmesį palieka Samsung, kurie pažymės pirmą aukšto profilio Android telefono pasirodymą šiais metais. Tai yra vienintelė kompanija, kuri su resursais gali lygiuotis į Apple. Vėliau, galbūt pamatysime Google sužibėjimą, bet be Samsung dizaino. Seulo kompanija pastaruoju metu pasistūmėjo į priekį, kadangi Galaxy S serija sparčiai tobulėja. Pradžioje ekranas buvo su rėmeliais, o dabar kompanija naudoja visišką edge to edge ekraną.

Onleaks šiandien paplatino Galaxy S9+ CAD eskizus. Jie pademonstruoja, kaip sunkiai Samsung mėgino sumažinti rėmelius praeitų metų telefone. Didžiausias klausimas dėl S9+ yra, ar telefonas turės papildomus jutiklius veido atpažinimui. Vienintelė konkreti šiuo metu žinoma informacija užsimena apie OnePlus Face Unlock funkcijos imitaciją. S9+ taip pat bus žemesnis už savo pirmtaką, mėginant atkartoti Xiaomi Mi Mix 2 išvaizdą.
Apdorojimo pabaigoje tikėkitės eilinės didelio pajėgumo techninės įrangos iš Qualcomm ir dvigubos galinės kameros. Po kurio laiko, Samsung, galop, pritaikys šią funkciją Galaxy S serijoje šiais metais. Fotografijų gandai yra įdomesni mažesniajam Galaxy S9. Jie užsimena apie kintamos diafragmos kameros jutiklį. Tokios naujienos belaukiant naujos Galaxy S serijos pasirodymo.