Pasirodžiusi nauja informacija apie „Samsung Galaxy S9” ir „S9 +” patvirtino būsimą dvigubą fotoaparatą ir pakeistą pirštų atspaudų jutiklio vietą

2018.01.29

Iki oficialaus "Samsung Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" pristatymo liko mažiau nei mėnuo, tad vis reguliariai pasigirsta įvairūs gandai. Šiais metais išleistiems ''S" linijos modeliams daugiausia dėmesio bus skiriama jų patobulinimui, o ne naujovėms diegti, nes "Samsung" daugiausia orentuosis į funkcijas, kurias pristatė praėjusiais metais išleistuose "Galaxy S8" ir "Galaxy S8 +".

 Išmanieji skiriasi nuo visų savo pirmtakų unikaliu ekranu, kuriame beveik pašalinti priekiniai rėmeliai. Šis pokytis pasirodė esąs labai laukiamas tarp vartotojų, tad dabar "Samsung" atliks kitus svarbius patobulinimus šių metų modeliuose. Šiandien mes turime daugiau informacijos apie "Galaxy S9" seriją.

"Samsung Galaxy S9" ir "S9 +" galinio fotoaparato jutiklių vietos patobulinimas, patvirtino anksčiau pasklidusius gandus

Vienas iš pagrindinių "Galaxy S9" ir "S9 +"  atnaujinimų žymiai pagerins jų fotografavimo rezultatus. Abu prietaisai gaus skirtingas funkcijas. Didesniame "S9 +" įrenginyje "Samsung" įmontuos dvigubą fotoaparato kamerą, bandydama šiame procese prisivyti kitus išmaniųjų telefonų gamintojus. Mažesnis ''S9'' turės galinę kamerą su kintama diafragma, leidžiančia reguliuoti šviesos kiekį.

Evan Blass atsiliepimai pasiekė mus, ir šį kartą juose buvo pateikta daugiau smulkios informacijos apie "S9" modelio galinius komponentus. Aukščiau aprašytos būsimos savybės yra paminėtos keliuose šaltiniuose. Šiandien Blass taip pat siūlo vizualius įrodymus. Jis dalijasi dviem vaizdais, kurie, tariamai, priklauso "Galaxy S9" ir "Galaxy S9+" įrenginiams ir juose akcentuojama galiniai fotoaparatų jutikliai.

Šiandieninis vaizdas ne tik padidina ankstesnių dvigubos kameros gandų esamumą, bet ir patvirtina dar vieną detalę. Atsižvelgdama į klientų skundus, "Samsung" įdės į ''S9'' linijos įrenginius pirštų atspaudų jutiklį po fotoaparato objektyvu. Ir Blass'o turima vaizdinė medžiaga tai patvirtina.

Kita naujai pasklidusi informacija apie "S9" linijos modelius, kuri pastaruoju metu itin aptarinėjama – tai yra jų kainą. Šių metų "Galaxy S" serija bus iki šiol brangiausia "Samsung" istorijoje. Atrodo, kad "Apple iPhone" X ir Samsung " Galaxy Note 8" pradėta kainos didejimo tendencija palietė ir "S9" įrenginius.