Įrodymas, kad iPad Pro 2018 gali būti panašus į iPhone X

2018.01.26

Po Face ID funkciją turinčio iPhone X išleidimo, kilo klausimas, kada tokios funkcijos sulauks iPad? O tai gali įvykti visai greitai. Remiantis KGI Securities analitiko pranešimu, buvo atrasta įdomi informacija iOS 11.3 kodavime, ten buvo paminėtas "modernus iPad". Galbūt tai neskamba, kaip labai svarbi informacija, tačiau 9To5Mac teigia, jog ši frazė buvo skirta apibūdinti iPhone X funkcijoms, prieš jo išleidimą 2017 metais.
 Face ID funkcijos iPad įrenginyje atsiradimas turėtų reikšti kelis dalykus dėl geresnio Apple planšetinio kompiuterio dizaino. Visų pirma, Touch ID pirštų antspaudų jutiklis, tikriausiai, būtų pašalintas, kaip ir iPhone X telefone. Šis sprendimas dar labiau sumažintų iPad rėmelius. iPad Pro 10.5 turėjo šiek tiek plonesnius rėmelius, o iPad Pro 2018 gali sumažinti juos dar kelis kartus.

LAUKTI LIKO TIK KELI MĖNESIAI

Pasak analitiko, Face ID atsiras tik kitoje iPad Pro planšetinių kompiuterių serijoje. Tačiau jeigu situacija bus tokia pati, kaip atsiradus Touch ID funkcijai, tuomet prietaiso atrakinimo su veidu funkcija turėtų atsirasti ir pigesniuose planšetiniuose kompiuteriuose.
Tokius gandus girdėjome ir anksčiau ir vėliau turėtų būti aišku, ar Face ID funkcija pasieks iPad įrenginius viename iš dviejų didžiausių Apple renginių šiais metais, WWDC 2018 birželio mėnesį arba tariamoje iPhone X2 techninės įrangos parodoje rugsėjo mėnesį.