Analitikai spėja, kad „6.1” colių ”iPhone” įrenginys turės vieną galinę kamerą, 3 GB (RAM) operatyviosios atminties ir aliuminio rėmelius

2018.01.25

''iPhone X'' yra išskirtinio dizaino "Apple" išmanusis telefonas, išleistas per paskutinį dešimtmetį. Įrenginyje yra daug naujų priedų, taip pat kai kurie pasikeitę aspektai, kurie buvo panaikinti, pavyzdžiui, namų mygtukas.Tačiau vartotojams niekada nebūna anksti pradėti spėlioti, kokia bus kita naujo prietaiso versija.

 Nežiūrint į tai ,kad vidutiniam vartotojui pagrindinė problema buvo kaina, bendrovė gali surasti naujų idėjų išlaikyti žemesnę kainą. Taigi, pažvelkime, ką "Apple" numato 2018 m. pasirodysiantiems "iPhone" išmaniems telefonams.

2018 metų ''iPhone'' modelis turės 6,1 colių ekraną ir kainuos nuo 700 $ iki 800 $, sako analitikai

Jei tikėti gandais, būtų naudinga pažymėti, kad "Apple" pristatys 6,1 colio "iPhone" telefoną 2018 m. Nors įrenginys bus gana panašus į kitus modelius, tačiau bus keli pakeitimai, kuriais jis skirsis nuo ankstesniųjų telefonų modelių. Yra manoma, kad įrenginyje bus LCD, o ne OLED ekranas. Dabar apie 6,1 colio "iPhone" išmanųjį telefoną pasirodė šiek tiek išsamesnės informacijos.

Tyrimo rezultatai apibūdinami taip:

''Mes prognozuojame, kad naujasis 6,1 "LCD iPhone" modelis skirsis nuo 6,5 ir 5,8 colių modelių ''OLED'' ekranu atsižvelgiant į tam tikras specifikacijas, skirsis kainos ir produkto gamybos santykis. Tačiau tai neturėtų daryti įtakos pagrindinei naudotojų klasei. Mes paskaičiavome, kad mūsų 6,1 colio modelio kainų prognozes yra nuo 650 – 750 $ iki 700-800 $''.

"JGI Securities" firmos analitikas Ming-Chi Kuo teigė, kad 6.1 colio "iPhone" turi vieno objektyvo galinį fotoaparatą. Be to, įrenginyje bus 3 GB (RAM) operatyviosios  atminties, reikalingos kasdienėms užduotims atlikti.Be to, priešingai nei nerūdijančio plieno rėmas naujausioje 6.1 colio "iPhone" įrenginio versijoje pasirodys aliuminio rėmelis. Jis taip pat turės "3D Touch" komponentus. Jei tai pasirodys tiesa, 6,1 colio "iPhone" būtų pirmasis, kuris turės "3D Touch" funkciją po "iPhone 6s" išleidimo.

Ming-Chi-Kuo taip pat nurodė, kad būsimasis 6.1 colio išmanusis "Apple" įrenginys ''nepalaikys'' sudėtingos loginės plokštės kartu su L formos baterija. Galiausiai, analitikas mano, kad prietaisai klientams kainuos apie 700-800 dolerių. Taigi tai yra priežastis, dėl ko reikėtų džiaugtis.

Kai turėsime daugiau informacijos apie 2018 m. 6,1 colio "iPhone" įrenginį, mes jus informuosime.