”Samsung Galaxy S9″ ir „S9 +” pasirodys vasario 25 d. vyksiančioje MWC parodoje. ”LG G7” konferencijoje nebus pristatytas

2018.01.24

Šiandien turime keletą naujienų iš Pietų Korėjos. ''Samsung'' 2018 m. vėl pasirengęs pradėti išmaniųjų telefonų lenktynes. Korėjos technologijų gigantas praeitais metais išleido savo hitus – ''Galaxy S8" ir "Galaxy S8 +".Dabar jis nori vėl pirmauti. Galų gale, tik prieš metus "Samsung" grįžo į pirmaujančias gretas.

 Prisiminkime, kad bendrovė buvo susidūrusi su korupcija, taip pat "Galaxy Note7" nekokybiškos baterijos pagaminimas atneše jai daug nuostolių. Ar bendrovės rodikliai šiemet augs? Atrodo, kad mums nereikės ilgai laukti, kol tai išsiaiškinsim. Skaitykite toliau.

"Samsung" pristatys "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" vasario 25 dieną, "LG" ir "Huawei" nepristatys savo pagrindinių išmaniųjų MWC parodoje

Po nedidelės pertraukos, vėl pasklido gandai apie "Galaxy S9". Šių metų modelio informacijos nutekėjimas yra nedidelis, nes, lyginant su 2017 m. įrenginiu, jame nebus pasiekta kažkokių įspūdingų patobulinimų. Tačiau tai nereiškia, kad išvis nebus atnaujinimų. Neseniai atsirado daug informacijos apie ''S9'' ir ''S9 +'' galinius fotoaparatus. Didžiosios naujienos yra tai, kad bus pristatytas dvigubas fotoaparatas ''S'' linijos išmaniuosiuose telefonuose. "Samsung" seka "Apple" pavyzdžiu ir įdiegs į didesnį "S9 +" įrenginį dvigubą galinio fotoaparato kamerą.

Tačiau, jei tai leidžia jums manyti, kad ''S9'' bus paliktas be atnaujinimų, jūs klystate. Mažesnis ''S9'' įrenginys gaus kintamojo diafragmos fotoaparato jutiklį, leidžiantį reguliuoti šviesos kiekį. Tai bus didelis atnaujinimas, kuris leis žengti žymų žingsnį profesionalios fotografijos link.

Dabar Korėjos žiniasklaidoje pateikiama nauja informacija apie "S9" ir ''S9+'' išleidimo datą. Tikimasi, kad "Samsung" pristatys juos šių metų ''Mobile World Congress'' konferencijoje. Ir dabar mes galime numanyti šią datą. "ETNews" duomenimis, "S9" ir "S9 +" bus pristatyti vasario 25 d., o Pietų Korėjoje pasirodys kovo mėnesį. Tačiau, jei jūs taip pat laukiate naujienų iš "Huawei" ir "LG", turime jus nuvilti.

"ETNews" teigia, kad ''MWC'' parodoje jie nepasirodys tarp aukščiausio lygio išmaniųjų telefonų. Dėl "LG" nebuvimo, sprendimo motyvai yra paprasti. Bendrovė nenori "susitikti" su "Samsung" Barselonoje. Esame linkę su tuo sutikti, ypač todėl, kad "LG" išmaniųjų telefonų rinkoje nepasižymi kaip ''žvaigždė''. Taigi iš šio sprendimo, galime daryti prielaidą, kad bendrovė turi suplanavusi kažką kitą. Kai sužinosime naujausią informaciją, pateiksime ją jums.