„Apple” teigia, jog galėtų pakeisti sugedusius „iPhone 6 Plus” į „iPhone 6s Plus” iki kovo mėnesio pabaigos

2018.01.23

Jei esate "iPhone 6 Plus" naudotojas, kuriam sugedo telefonas ir jei šis aparatas patenka į pakeitimo programą, vietoj to, kad keičiant gautumėte tokį patį išmanųjį telefoną, "Apple" dabar suteiks jums galimybę gauti patobulintą naujesnį įrenginį. Jei jūs norėsite, už patirtus nemalonumus sugedus ''iPhone 6 Plus'' telefonui, jūs galėsite gauti ''iPhone 6s Plus'' išmanųjį.

"Apple" klientams siūlo "iPhone 6s Plus", dėl keičiamų "iPhone 6 Plus" naujų baterijų stokos

Jei turite sugedusį "iPhone 6 Plus", kuris reikalauja viso prietaiso keitimo, "Apple" gali pakeisti "iPhone 6 Plus" per kovo mėnesį, ir tai įvyks dėka vidinio dokumento, kuris, kaip tvirtina "MacRumors", garantuoja sugedusių įrenginių pakeitimą.

Remiantis naujausia informacija apie šių įrenginių keitimus, ''Apple'' teigia, kad kai kurie "iPhone 6 Plus" modeliai gali būti pakeisti į "iPhone 6s Plus" telefonus iki 2018 m. kovo mėnesio pabaigos. Žmonės, pateikę vidinį dokumentą, kurį gavo įsigydami telefoną ir parašę prašymą, paprašė, kad jų vardai dėl asmeninių priežasčių liktų anonimiški.

Taigi iškyla klausimas, kodėl "Apple" teikia naujesnę "iPhone" pakeitimo versiją? Galbūt tam turi įtakos "iPhone 6 Plus" baterijų stygius. Turint omenyje, kad "Apple" nebegamina "iPhone 6" ir "iPhone 6 Plus", atsarginių dalių šiems įrenginiams tikrai būtų sunku surasti.

"Apple" ir dauguma "Apple" įgaliotųjų paslaugų teikėjų gali pakeisti "iPhone" ekraną, bateriją, garsiakalbius, galinę kamerą ar kiekvieną dalį atskirai, tačiau kitos dalys, pvz., sugadinta "Lightning" jungtis, sugedusi vaizdo plokštė ar kitas ''didesnis'' remontas, reikalauja, kad bendrovė ar jos personalas užtikrintų visapusišką prietaiso pakeitimą.

Susiklosčiusi situacija yra tikrai naudinga "iPhone" savininkams, nes dabar savo rankose jie gali turėti greitesnį "iPhone", jau nekalbant apie tai, kad su nauju išmaniuoju telefonu jie gauna daugiau operatyvios atminties (RAM) ir gali atlikti daugiafunkcines operacijas telefone, bei užtikrinti spartesnį jų darbą.