LG G7 pristatymo data buvo atidėta dėl pakartotinos prietaiso apžiūros

2018.01.15

Remiantis LG vicepirmininko ir vadovo pranešimu, Jo Seong-jin, pasirodysiančio G7, kurio pristatymo data buvo numatyta vasario gale, pristatymo periodas gali būti pratęstas. Remiantis valdininkais atsakingais už šį reikalą, telefonui atliekamos pakartotinos apžiūros, o ankstesnės generacijos flagmanai turėtų užsilaikyti ilgesniam laikotarpiui dėl potencialiai padidėjusių pardavimų.
 

LG G7 TELEFONO PLĖTROS KOMANDAI BUVO LIEPTA SUSTABDYTI PROGRESĄ IR APŽIŪRĖTI PRIETAISĄ IŠ NAUJO

Nors oficialus telefono pavadinimas dar nebuvo paviešintas, šiuo metu jis vadinamas LG G7. Vienas iš valdininkų dienraščiui The Korea Herald pranešė: "Iš karto po to, kai vicepirmininkas anonsavo savo pranešimą Consumer Electronics Show parodoje praeitą savaitę, buvo nusiųstas tiesioginis nurodymas darbuotojams apžiūrą pradėti iš naujo. Naujas sprendimas dėl pasirodymo datos bus paskelbtas kitą mėnesį Kinų Naujųjų Metų atostogų laikotarpiu."
Taigi, vietoje LG G7, tik Samsung pristatys savo Galaxy S9 ir Galaxy S9+ MWC 2018 parodoje. Pakartotinė apžiūra, ko gero, vyksta, kad kompanija atrastų pardavimo tašką, su kuriuo prietaisas būtų parduodamas efektyviau ir gautų pranašumą prieš Galaxy S9 ir Galaxy S9+.
Kol kas V30 vis dar yra nuostabus telefonas, kaip teigia kritikai, bet pasirodo, kad marketingo trūkumas neleido įrenginiui pasiekti tokios pat sėkmės, kaip jo konkurentai. Sklinda gandai, kad prietaisas turės dvigubą kamerą savo priekyje, o tai, ko gero, reikštų, kad viena iš jų būtų panaudota pirmajai LG akių rainelių skaitymo funkcijai.
Kol kas nėra aišku ar kompanija išlaikys tokį patį modelio pavadinimą, ar sukurs naują brendą. Panašu, kad daugiau informacijos paaiškės ateityje.