Kad taptų patrauklesnis, Galaxy S9+ gali sulaukti daugiau talpos pasirinkimų negu Galaxy S9

2018.01.08

Sklando kalbos, kad Samsung nori paversti Galaxy S9+ patrauklesniu pirkiniu ir naujausia informacija parodo, kad naujasis flagmanas bus kelių talpos modelių. Nors tai ir malonios žinios, gandai taip pat tikina, kad kompanija siekia sukurti didesnės talpos modelį, lyginant su Galaxy S9.

MANOMA, KAD GALAXY S9+ TURĖS 256GB ATMINTIES, O GALAXY S9 BUS APRIBOTAS IKI 128GB

Pasak Weibo svetainės vartotojo, Samsung siūlys Galaxy S9 4GB RAM/64GB talpos ir 4GB RAM/128GB talpos versijas. Skamba kaip gana gera konfigūracija, tik yra viena didelė problema. Galaxy S9+ tikrai bus patrauklesnis, ne tik dėl savo 6GB RAM, bet ir, kaip teigia gandai, dėl 64, 128 ir 256GB talpos versijų.
256GB vidinės atminties, iš pirmo žvilgsnio, atrodo tikrai daugiau negu reikia, bet jei prisimenate Exynos 9810 pasirodymą, Samsung paaiškino, kad SoC turi galimybę filmuoti 4K raiškos vaizdo įrašus iki 120 kadrų per sekundę. Pralaidumo kiekį, kuris naudos vidinę atmintį, sunku įsivaizduoti, netgi jei Samsung sumažintų kadrų kiekį per sekundę, filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus, iki 60.
Dar vienas pranašumas perkant Galaxy S9+ yra tas, kad prietaisas turės dvigubą kamerą. Antroji kamera galimai turės telefoto lęšį kaip Galaxy Note 8 ir dėl to, kad pirštų antspaudų skaitytuvas bus po kamera, o ne šalia jos, atrakinti telefoną bus juokų darbas.
Kol kas jokių gandų apie Galaxy S9+ kainą nėra, bet žinant, kokių išskirtinių techninės įrangos ypatybių potencialiai sulauksime, manome, kad Samsung pasipelnys šia proga.