Atnaujintas Nokia 6 sulaukė pagerintos techninės įrangos bei naujo dizaino

2018.01.05

Nokia 6 2018 sulaukė aliuminio dizaino ir nemažai kitų dalykų, dėl kurių telefonas gali tapti patrauklus pirkėjams, norintiems sutaupyti. Dabar apsišarvavęs su Snapdragon 630, telefonas turi daugiau galios savo viduje, tačiau yra ir kitokių pasikeitimų, apie kuriuos tuojau sužinosite.

NOKIA 6 2018 RAM ATMINTIS BUVO PAGREITINTA, PRIETAISAS ATSIKRATĖ MICROUSB LIZDO IR GAVO BŪTINIAUSIUS DALYKUS IŠMANIAJAM TELEFONUI

Nokia 6 turi 5.5 colių IPS LCD, tačiau senas mygtukas po ekranu buvo pradangintas, kartu su stačiakampio formos pirštų antspaudų skaitikliu, kuris dabar yra apvalus ir perkeltas į telefono galą. Be greitesnio SoC, telefonas taip pat sulaukė 4GB LPDDR4X RAM atminties ir Type-C USB lizdo.
Priešingai negu kai kurie gamintojai, Nokia 6 išlaikė ausinių lizdą ir Bluetooth 5.0, taigi galite rinktis ar prijungti ausines, ar naudoti belaides. Optiniais aspektais viskas išliko kaip ir senajame modelyje. Gale yra 16MP F/2.0 pagrindinė kamera su 1um jutikliu bei dvigubu LED. Prietaisas neturi dvigubos kameros, o jei norite pasidaryti "asmenukių", telefonas turi 8MP F/2.0 priekinę kamerą su 1.12um jutikliu.

Baterijos talpa išliko tokia pati, 3000mAh baterija kartu su Cat. 4 modemu, dviem vietom SIM kortelėms ir vieta microSD kortelei. Vienas patraukliausių šio telefono kriterijų yra jo kaina. Antros generacijos juodos arba sidabrinės spalvos Nokia 6 jau prieinamas išankstiniam užsakymui už ~230 JAV dolerių (32GB versija) ir ~260 JAV dolerių (64GB versija). Telefono prekyba prasidės nuo birželio 10 d.