2018 m. ”Samsung” ketina parduoti apie 320 mln. išmaniųjų įrenginių

2018.01.03

Akumuliatoriaus problemos, kurias turėjo "Galaxy Note7" negresia "Galaxy S8", "Galaxy S8 +" ir "Galaxy Note 8'' įrenginiams (bent jau ne tokios, kuomet  "Samsung" inicijavo visų ''Note 7'' prietaisų atšaukimą).Naujausioje ataskaitoje yra pateikiama patobulinta įrenginių konstrukcija ir geriausia išmaniųjų telefonų techninė įranga, kurią šiuo metu galima įsigyti.

 Taip pat teigiama, kad "Samsung" tikisi, jog 2018 metai bus puikūs, nes planuojama parduoti 320 mln. išmaniųjų įrenginių.

"Samsung" planuoja 320 milijonų išmaniųjų įrenginių pardavimų, bet iš jų planšetinių kompiuterių pardavimai sudarys tik nedidelę dalį

Remiantis gamybos šaltiniais, "Samsung" 2018 m. ketina parduoti tiek išmaniųjų įrenginių (išmaniųjų telefonų tikimasi parduoti didžiausią skaičių) :

  • 320 mln. išmaniųjų telefonų
  • 40 mln. funkcionalių telefonų
  • 20 mln. planšetinių kompiuterių
  • 5 mln. nešiojamų prietaisų

Tikimasi, kad didžiąją išmaniųjų telefonų pardavimų dalį sudarys "Galaxy S9", "Galaxy S9 +" ir "Galaxy Note 9" įrenginiai. Turėkite omenyje, kad bendrovė išleidžia didžiulę išmaniųjų telefonų liniją, kai kurie modeliai yra išskirtiniai ir skirti tik tam tikrų šalių rinkoms.

Deja, apie planšetinius kompiuterius to pasakyti negalime, nes šiuo metu šioje srityje "Apple" yra pagrindinis gamintojas. Gali būti, kad vartotojai nėra suinteresuoti "Android" planšetiniais kompiuteriais, nes "Apple" šioje kategorijoje tapo dominuojančiu ženklu, "iPad" tapo patrauklesni, nepaisant aukštos šių įrenginių kainos.

Kita vertus, Kalifornijoje įsikūrusi milžinė susidurs su itin galingais konkurentais ne tik tokiais, kaip "Samsung", bet ir "Huawei". Kinijos milžinas paskelbė, kad jis pateks į JAV rinką, o tai tik dar labiau sustiprins abiejų šių technologijų gigantų konkurenciją. 

Manoma, kad "Galaxy S9 +" dėl savo išskirtinių funkcijų pritrauks daugelį vartotojų.Būtų naudinga, kad potencialūs klientai "Galaxy S9" įrenginyje rastų kažką, kas galėtų suteikti jiems daugiau naudos.