Paviešintos Samsung Galaxy S9 ir S9+ tikros nuotraukos | Matoma dviguba kamera, stiklinis galas ir daugiau

2018.01.02

Šiandien sulaukėme pirmųjų gandų 2018 metais. Samsung Galaxy S9 ir S9+ yra dažnai ganduose minimi telefonai. Jie pasirodys po dviejų mėnesių ir bus pristatyti MWC parodoje. Praeitais metais Korėjos gigantai pasiekė didelių laimėjimų su Galaxy S8 ir S8+. Ši pora pristatė edge to edge OLED ekranus, kurie visiškai pakeitė serijos įvaizdį. Šiais metais esame pasiruošę subtiliems pasikeitimams. Šiandien pasirodė tikra nuotrauka su S9 ir S9+ prietaisais.
 

SAMSUNG GALAXY S9 IR S9+ PAVIRŠIUS PIRMOJOJE TIKROJE NUOTRAUKOJE PATVIRTINA, KAD PRIETAISAI TURĖS DVIGUBĄ KAMERĄ

 
Šiuo metu esame susidarę nuomonę, ko galima tikėtis iš Samsung šiais metais. Korėjos gigantai 2018 metus pradės lėtai, kalbant apie S9 serijos pasirodymą. Tačiau kompanija metus pradės užtikrintai, priešingai negu pernai. Visi prisimename, kaip kompanija buvo įsprausta į kampą prieš S8 ir S8+ pasirodymą, kuris suteikė kompanijai šiek tiek oro. Samsung ne tik susimovė su Galaxy Note 7, bet ir turėjo bėdų su teisėsauga.
Kaip bebūtų, čia yra Samsung reikalai. Kompanijos edge to edge OLED ekranai užtikrina, kad kompanija pirmauja svarbiausiuose flagmanų aspektuose. Su S9 ir S9+, kompanija pagerins praeitų metų pasiūlymus. Samsung taip pat pasivys Apple, kadangi, pagaliau, Galaxy S serijoje bus įtraukta dviguba kamera.
 
 
Šiandien sulaukėme šviežių gandų iš Kinijos, kurie buvo paskelbti Weibo svetainėje. Tačiau jie nėra tokie mandagūs, kad paviešintų originalų informacijos šaltinį. Kaip bebūtų, šios nuotraukos atrodo blizgesnės, negu buvo tikimasi iš Galaxy S9 ir S9+, tačiau jos patvirtina dvigubos kameros gandus.
Telefonas taip pat turi stiklinį galą su perkeltu galiniu pirštų antspaudų jutikliu. Šiandienos gandai puikiai atitinka ankstesnę informaciją apie Samsung 2018 flagmanų seriją. Ar ji bus autentiška, paaiškės vėliau, tačiau galite būti užtikrinti, kad šiandienos gandai panašiai atitiks galutinį prietaisų pasirodymą.