„Apple” išdrįs sumažinti „iPhone” kainas nuo 2018 m. pradžios, manydama kad taip bus galima dar labiau paskatinti rinką

2017.12.27

"IPhone X", "iPhone 8" ir "iPhone 8 Plus" atnaujino aparatinę įrangą, taip pat stiklo ir aliuminio korpusą, kuris leidžia palaikyti belaidį įkrovimą. Bazinis ''iPhone 8'' įrenginio modelis kainuoja 699 USD, o už "iPhone X" bazinę versiją nustatyta  kaina -999 USD.

Paskleista nauja informacija, kad bazinė kaina šių modelių yra žemesnė, tad "Apple" gali sumažinti šių įrenginių kainas nuo 2018 m. pradžios, siekdama paskatinti didesnį pardavimų augimą ir užimti didesnę rinkos dalį.

"Apple" paprastai sumažina ankstesnių modelių" iPhone" kainas naujos versijos paskelbimo metu – dabar viskas gali būti kitaip

Pasak informacijos šaltinių, šių metų "iPhone X" ir kitų modelių paklausa iš tiesų pasirodė esanti mažesnė nei manė technologijos milžinė.

Nors "Apple" visada sumažina ankstesnės kartos "iPhone" modelių kainas, kai būna paskelbtas naujesnis išmanusis telefonas, atrodo, kad šį kartą bendrovė gali būti linkusi tai padaryti dar prieš išleidžiant naujesnius modelius. 

"iPhone" pagrindinis išmaniųjų telefonų pristatymas paprastai vyksta rugsėjo mėn. Taigi, pagal paskutinius pranešimus reiškia, kad kainų mažinimas vyks anksčiau nei minėtas rugsėjo mėnuo. Mes, akivaizdu, turime palaukti ir pamatyti, kada tai nutiks.

Pasak, paskleistos naujos informacijos 2018 m. bendrovė išleis tris naujus "iPhone", iš kurių vienas bus "iPhone X" su didesne ekrano versija, ir galbūt vadinsis "iPhone X Plus". Taip pat yra numatomas modelis LCD ekranu, kuris dar yra darbų procese, ir tikimasi, kad jis kainuoja nuo 649 iki 699 dolerių, o jo stiklinis ekranas bus nuo krašto iki krašto.