„Honor 7X” jau prekyboje

2017.12.21

5,93 be rėmelių bekraštis ekranas. Šiandien paskelbtas naujausias produktas pirmaujančioje "Honor X" serijoje, už gana gerą 299 eurų kainą.

"Honor 7X" yra pirmasis telefonas, turintis "Honor FullView" 5,93 colių ekraną, kuris eina nuo krašto iki krašto, sudarydamas bekraštį vaizdą ir užtikrinantis gerą ekrano kokybę bei sudarantis nepaprastą didelio ekrano ir korpuso santykį, o tai reiškia, kad vartotojai gali mėgautis puikiais vaizdais  blizgančiame, kompaktiškame telefone, kuris patogiai telpa į rankos delną.

Be to, "max-ed bezel-less" ekranas ir dvigubos lęšis 16MP + 2MP galinėje kameroje su didele diafragma ir greito fokusavimo funkcija užtikrina DSLR lygio nuotraukų kokybę ir fotografavimo savybes. "Honor 7X" kartu su galingu aštuonių branduolių "Kirin 659" ir grafikos procesoriumi (GPU) užtikrina aiškumą ir komfortišką vaizdą, nors kaina yra labai konkurencinga.

"Honor 7X" turi 5,93 colių FHD + ekraną su 2160 X 1080 skiriamąją geba, užtikrinančia itin aukštą rezoliuciją. Jame yra metalinis korpusas su apvaliais kraštais ir 18:9 ekranas. Teigiama, kad 18: 9 ekrano santykis yra artimas 21: 9 lygiui, kuris naudojamas kino teatruose, o tai reiškia, kad ekranas vartotojams suteikia išskirtinai artimą jausmą kino teatrui – tarsi eitumėt į kino teatrą su "šešių colių ekranu".

Įrenginys turi dvigubo lęšio 16MP + 2MP galinę kamerą su fazės aptikimo automatine fokusavimo funkcija (PDAF), leidžiančia fokusuoti greitai, kas 0,18 sekundes, tai atliekant kartu su didele diafragma (F / 0.95 – F / 16), kuri vaizdams suteikia DSLR lygį.

"Honor 7X" maitinamas iš aštuonių branduolių "Kirin 659" procesoriaus su 2,36 GHz ir turi 4 GB RAM ir EMUI5.1.

256 GB "microSD" kortelė gali būti naudojama duomenų saugojimui, kad būtų galima atsisiųsti ir saugoti šimtus TV epizodų, ir juos būtų galima peržiūrėti neprisijungus. Sumanios optimizavimo ir failų tvarkymo funkcijos neleidžia ilginti "Android" našumo.

Net su didesniu "FullView" ekranu, 3,340 mAh akumuliatoriaus įkrovimas leidžia "Honor 7X" išlaikyti pakrautą ilgiau nei dieną. Dėl energijos taupymo technologijų ir "Ultra Power Saving" rėžimo žmonės dabar gali mėgautis savo mėgstamų serialų sezonu arba 91 valandą klausytis muzikos, būdami tame pačiame rėžime.

"Honor" prezidentas George'as Dhauas sakė: "Honor 7X" yra pagrindinis pasirinkimas vartotojams, kurie nori mėgautis turtingu funkcionalumu, naudodamiesi berėmio ekrano telefonu, tuo pat metu turėdami ribotą biudžetą. Be to," Honor "labai didžiuojasi kokybės kontrole, ji įsipareigoja testuoti kiekvieną telefoną – "Honor 7X" laboratorijoje bandymų metu buvo išmesta daugiau kaip 4800 įrenginių, todėl vartotojai gali būti tikri, kad geresnis kainos santykis  nekels pavojaus mūsų aukščiausios klasės kokybei. "