„Galaxy S9” informacijos nuotėkis atskleidžia naują pirštų atspaudų jutiklio padėtį, kuri bus panašioje vietoje kaip 2018 „Galaxy A8”

2017.12.20

Besibaigiant gruodžiui mes su nekantrumu žvelgiame į artėjančius metus. Pagrindiniai šių metų flagmanai jau yra pristatyti. Visi įrenginiai kartu pažymi svarbų posūkį technologijų rinkoje. Šiemet turime svarbių dizaino patobulinimų, tokių kaip perėjimas į bekraščius OLED ekranus, kurie tampa šios dienos realybe.

 Taip pat gerokai patobulėjo pačių įrenginių gamyba. Matomas didžiulis posūkis procesorių tobulinimo srityje, kadangi gamintojai stengiasi atsisakyti tradicinių procesoriaus nustatymų. Vis dėlto visa tai užima šiek tiek laiko, tad informacija apie kitų metų prietaisus reguliariai atnaujinama. Šiandien pateiksime "Samsung Galaxy S9" numatomo modelio naujienas. 

Pagal naujausius pranešimus pirštų atspaudų vieta bus panaši kaip 2018 "Galaxy A8" modelyje

Kai mes analizuojame praėjusių metų naujienų pranešimus, atsiradusius lapkričio-gruodžio mėnesiais, išsiskiria keletas dalykų. Dauguma atsiradusių naujų funkcijų, yra skirta "S8" ir "S8 +" modeliams. Nežiūrint į tai, pirštų atspaudų atpažinimo funkcija šiuose modeliuose dar nebuvo pakankamai išvystyta. Kita vertus, atrodo, kad "Samsung" jau yra arti to. Galutinė šio 2017 metų flagmano versija apibudinama kaip turinti trūkumų dėl nepatogioje vietoje esančio pirštų atspaudų atpažinimo sensoriaus.

Su "Samsung Galaxy A8" pristatymu "Samsung" ištaisė šią klaidą. Korėjos technologijos gigantė padarė subtilius pakeitimus "A8" modelio galinėje dalyje. Dabar pirštų atspaudų jutiklis yra po fotoaparato jutikliu. Planuojama, kad kitais metais pasirodysiantys "GalaxyS9" ir "S9+" pirštų atspaudų jutiklius turės panašioje vietoje.  

"Samsung" išmanieji telefonai išsiskirs foto jutiklių pagrindu. "S9" modelis taps panašus į "Apple" "iPhone" su dvigubomis kameromis ir su didesnio ekrano strategija. Tačiau iš pateiktos nuotraukos matosi mažai detalių.Taip pat yra pateiktas išankstinis vaizdo įrašas, kuriame reikalaujama parodyti "Galaxy S9" testavimo rezultatus.   

  

"Samsung" įdiegė dvigubą fotokamerą į "Galaxy S" seriją. "Note 8" yra bendrovės aukšto lygio įrenginys. Konkurentai, įskaitant "Apple" ir "LG", jau daugelį metų kūrė savo pagrindines programas. Didelis atnaujinimas serijinėse plokštelėse pagerins biometrinį atpažinimą su priekiniais fotoaparatais. "Apple" padidino ekrano  "iPhone X" aukštį, sumažindama rėmelius. Be to, "Galaxy A8" serija taip pat turi dvigubus priekinius fotoaparatus. Ar galime manyti, kad tai yra kriptografinė užuomina "Samsung" įrenginiams? Netrukus tai paaiškės.