Galaxy S9+ testai parodė solidžius rezultatus | Prietaisas turės įspūdingus 6GB RAM atminties

2017.12.20

Bus gana nemažai priežasčių, kodėl vartotojai pirks Galaxy S9+. Dviguba kamera, daugiau RAM atminties ir didesnė baterija yra pagrindiniai aspektai į kuriuos atsižvelgs vartotojai rinkdamiesi telefoną, tačiau kokia situacija dėl jo našumo?

Remiantis šiuo metu žinoma informacija, Galaxy S9+ bus varomas Snapdragon 845 arba Exynos 9810, testų rezultatai parodo, kad Snapdragon 845 turi nemažai galios. Įvertinkite žemiau pateiktus rezultatus patys.

SNAPDRAGON 845 VAROMAS GALAXY S9+ SURINKO VIRŠ 8000 TAŠKŲ KELIŲ BRANDUOLIŲ TESTUOSE

Snapdragon 845 varomas Galaxy S9+ neparodė įspūdingų rezultatų su vienu branduoliu, tačiau kelių branduolių testai pradžiugino, tai reiškia, kad procesorius su aštuoniais branduoliais turi nepaprastą pranašumą. Taip pat galima pastebėti, kad šis modelis turi 6GB RAM atminties, ir tai suteiks dar geresnius rezultatus, kai prietaisas bus naudojamas kelioms funkcijoms vienu metu.

Po Samsung Galaxy A8 (2018) pristatymo, Samsung atskleidė, kad kompanija suteiks specialų apdirbimą didesniajam telefonui, taigi, akivaizdu, kad Galaxy S9+ sulauks geresnių pagerinimų negu jo mažasis brolis Galaxy S9.

Tikimasi, kad pasirodysiantis telefonas turės ne tik 6GB RAM atminties, bet ir dvigubą kamerą. Antrasis lęšis gali būti naudojamas kaip telefoto lęšis, o didesnis ekrano paviršiaus plotas taip pat reikš didesnę baterijos talpą. Galbūt girdėjote, jog Galaxy S9 tikriausiai turės 3200mAh bateriją, taigi, tikėtina, kad didysis brolis sulauks dar didesnės talpos elemento.
Samsung išskirtiniai didelio pajėgumo pasiūlymai bus pristatyti MWC 2018 parodoje, kuri turėtų įvykti kovo mėnesį.