Samsung Galaxy S9 pasirodė naujai paviešintose nuotraukose

2017.12.18

Praėjo daug laiko, bet pagaliau sulaukėme gandų antplūdžio, kurie parodo galimą Samsung Galaxy S9 dizainą. Neseniai buvo paviešintos dvi nuotraukos, kuriose prietaisas matomas iš galo.

Nuotraukomis pasidalino patikimas Twitter vartotojas @OnLeaks. Praeitą savaitę tas pats vartotojas sukūrė vaizdo įrašą, kuriame taip pat matomas galimas Samsung flagmano dizainas. Galima pastebėti, kad dizainas labai panašus į Samsung Galaxy S8 su lenktu ekranu, lenktu galiniu stiklu ir mažais rėmeliais.


Pagrindinis skirtumas, kuris sutampa ir su kitais gandais, yra pirštų antspaudų skaitytuvas, jis buvo perkeltas po kamera. Jei nuotraukos tikslios, skaitytuvas vis dar bus gale, bet patogesnėje pozicijoje. Taip pat galima pastebėti, kad prietaisas turi tik vieno lęšio kamerą. Tai taip pat sutampa su ankstesniais gandais, kurie teigė, kad tik Samsung Galaxy S9 Plus turės dvigubą kamerą.
Kitas ypatybes galite pastebėti šiose nuotraukose, kaip ausinių lizdas ir, žinoma, Bixby mygtukas.

SAMSUNG GALAXY S9 PASIRODYS SU PATOBULINTA KAMERA

Trumpai tariant, neatrodo, kad prietaisas labai pasikeis vizualiai nuo praeitų metų, bet bus pakeistas Samsung Galaxy S9 vidus. Greitu metu turėtume sužinoti kaip tiksliau jis pasikeis, kadangi, kaip teigia Bloomberg, įrenginys bus anonsuotas vasario mėnesį, o prekyboje pasirodys kovą. Informacija pasirodė iš žmonių, kurie papildė, jog Galaxy S9 ir S9 Plus pasirodys su patobulinta kamera. Ir nors šaltiniai nesuteikia tikslios pasirodymo datos, neseniai girdėjome gandus, kad abu telefonai bus pristatyti vasario 26 d.