Tikimasi, kad Huawei P11, trijų lęšių kameros flagmanas, konkuruos su Samsung Galaxy S9 MWC 2018 parodoje

2017.12.16

Jei pamatote didelio pajėgumo telefoną be dviejų lęšių kameros, naujienos gali priversti šlykštėtis, tačiau naujausioje telefonų plėtroje, tikimasi, kad Huawei P11 žengs žingsniu į priekį su trijų lęšių kamera.

Remiantis tam tikrais šaltiniais, manoma, kad Huawei P11 bus pristatytas MWC 2018 parodoje. Tai bus metas, kai kompanijų konkuruojantys gamintojai taip pat pristatys savo didelio pajėgumo prietaisus spaudai.

MANOMA, KAD HUAWEI P11 TURĖS 5X OPTINĮ PRIARTINIMĄ, KAD MESTŲ IŠŠŪKĮ GALAXY S9 IR LG G7


Panašiai kaip P10, Huawei P11 gali pristatyti savo telefoną MWC 2018 parodoje, kurioje taip pat turėtų būti pristatytas Samsung Galaxy S9 bei S9+. Huawei buvo viena iš pirmųjų kompanijų, kurios testavo dviejų kamerų veikimo principą. Kol kiti gamintojai pereina prie telefoto lęšių sandaros, Kinijos gigantai tęsia monochrominių lęšių naudojimą savo didelio pajėgumo telefonuose. Artėjant neišvengiamam P11 pasirodymui, 40MP jutiklis galėtų daryti nuotraukas, neatlikdamas jokių nuostolių nuotraukos kokybei.

Taip pat yra gandų, kad prietaisas turės Kirin 970 ir NPU dėka SoC gali paversti kamerą ženkliai išmanesne, kol vartotojas fotografuoja arba filmuoja.
Kirin 970 NPU gali padėti ištaisyti spalvas nuotraukose arba pakeisti kameros nustatymus, kad vartotojas galėtų gauti geriausius rezultatus iš savo telefono optikos.
Kadangi kartas nuo karto Huawei daro vis didesnį įspūdį MWC parodose, galime tikėtis, jog kompanija vėl mus nustebins. Turėtų būti įdomu pamatyti ką sugeba atlikti trijų lęšių kamera.