„Synaptics Clear ID FS9500” yra pirmasis pirštų atspaudų daviklis pasaulyje, kuris bus įdiegtas jūsų telefono ekrane.

2017.12.14

Daugiau nereikės naudotis pirštų atspaudų skaitytuvu esančiu galinėje išmaniojo telefono pusėje. "Synaptics" šiandien paskelbė pirmąjį pasaulyje pirštų atspaudų jutiklį, kuris eina po ekranu, todėl ateityje gamintojai ir toliau galės pasiūlyti mobiliuosius telefonus, kurie yra  plonais rėmais, ir tuo pačiu leis vartotojams atrakinti įrenginius, nepriimant netinkamų pozicijų pirštui.

"Top 5" išmanieji naudos  naujausią "Synaptics" technologiją

Šiuo metu "Apple" pakeitė "Touch ID" į "Face ID", ir ateityje mes tikriausiai išvysime dar daugiau "iPhone", kurie bus atrakinami pagal veido atpažinimą. Tačiau "Samsung" planuoja ir toliau teikti vartotojams pakankamai saugumo funkcijų, kuriomis jie galėtų pasinaudoti, ir mes nemanome, kad pirštų atspaudų skaitytuvas iš bendrovės mobiliųjų įrenginių serijos ketina greitai išnykti.

Mes taip pat tikime, kad būsimi "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" užsiims saugumo sprendimu. "Exynos 9810" ir "Snapdragon 845" oficialiai jau buvo pristatyti, dar  liko pristatyti vieną dalyką – "Synaptics" ekrano pirštų atspaudų daviklį.

Šis jutiklis integruoja pilną saugumą su AES šifravimu bei įvairias autentifikavimo funkcijas, kurias įmonės galės pasirinkti. Kitas įspūdingas bruožas yra tas, kad jis gali būti įjungiamas arba išjungiamas pagal pageidavimą, o tai reiškia, kad skirtingai nuo tradicinių jutiklių, tokiu būdu nebus užimta nereikalinga vieta telefono korpuse, todėl gamintojams suteikiama papildoma laisvė įtraukti daugiau naudingų komponentų.


"Vienas iš pirmaujančių sprendimų kūrėjų, šiandien paskelbė masinę gamybą su penkiais naujausiais "OEM" "Clear ID FS9500" optinių ekranų pirštų atspaudų jutikliais. Tai sukurta išmaniesiems telefonams su beribiais ekranais. Synaptics "Clear ID" ekrane rodomas pirštų atspaudų jutiklis stebuklingai įjungia ekraną tik tada, kai to reikia. "Clear ID" yra greitesnis už alternatyvius biometrinius duomenis, pvz., "3D" veido atpažinimą. Jis labai saugus naudojantis "SentryPoint" technologija ir labai patogus naudojant vienpusį vieno žingsnio biometrinį autentifikavimą  išmaniųjų telefonų jutiklinių ekranų srityje.

Naujieji "Synaptics Clear ID" optiniai pirštų atspaudų jutikliai užtikrina vienu paspaudimu didelės raiškos nuskaitymą per visą dengiamąjį stiklą ir įjungia be mygtukų   beribius ekranus. "Synaptics" aukšto efektyvumo "Clear ID FS9500" optinis sprendimas puikiai atlieka savo funkciją, liečiant tiek drėgnu, sausu ar šaltu pirštu, nes jis yra apsaugotas stiklu, yra patvarus, atsparus įbrėžimams ir atsparus vandeniui. Pirštų atspaudų technologija leidžia vartotojams saugiai atrakinti prietaisą įvairiose situacijose, įskaitant, kai jis padėtas ant stalo bet kokiu kampu arba automobilio laikiklyje. "Synaptics" "Clear ID" našumas yra dvigubai greitesnis nei 3D veido atpažinimas, todėl norint atrakinti savo išmanųjį telefoną reikia tik vieno paspaudimo. "

Galbūt "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" bus pirmieji pasaulyje, turintys "Synaptics" ekrano pirštų atspaudų jutiklius?