„iOS 11.1.2” „Jailbreak” tikriausiai greitai pasirodys – štai ką turėtumėte padaryti dabar

2017.12.13

Naujienose paskelbta, kad potencialus "iOS 11.1.2" "jailbreak" jau pakeliui. Štai ką jūs turėtumėte daryti dabar, jei ieškote "jailbreak".

Paruoškite savo įrenginį "iOS 11.1.2" "Jailbreak" dabar, kol "Apple" nesustabdė  programinės aparatinės įrangos.

"Google" išsamiai aprašė "iOS 11.1.2" panaudojimą, po kurio galime tikėtis "jailbreak". Tačiau, akivaizdu, kad vis dar reikia suvokti, jog viskas kolkas išlieka tik šiame pradiniame etape. Ar mes pamatysime "jailbreak", ar ne, dar nežinia, taigi lieka tikėtis ir laukti.

Visų pirma labai svarbu žinoti, kad jau dabar turėtumėte naudotis "iOS 11.1.2". Norėdami tai padaryti, pirmiausia turite atsisiųsti "iOS 11.1.2" programinės įrangos failą į savo kompiuterį arba "Mac" ir naudojantis "iTunes" atkurti savo įrenginį. Kadangi bus vykdomi "iTunes" ir atkūrimo procesai, jūs prarasite viską iš savo įrenginio. Todėl naudokite "iTunes" arba "iCloud", norėdami išsaugoti atsarginę kopiją. Kai turėsite "iOS 11.1.2" programinės įrangos failą, naudojantis vadovu, atkurkite savo įrenginį per "iTunes".

Labai svarbu žinoti, kad "Apple" gali bet kada sustabdyti "iOS 11.1.2" prisijungimą, todėl visiškai pilnos naujesnės versijos procesas neįmanomas. Taigi, pagalvokite ar norite naudotis "iOS 11.1.2"  "jailbreak". Jei jau turite "iOS 11.1.2", tuomet nereikia nieko daryti. Galite patvirtinti "iOS" versijos numerį, tuomet eikite į " Settings"> "General"> "About" .

Kai atliksite įskiepį į "iOS 11.1.2",tai bus viskas, ką galite padaryti, beliks laukti. Mes, žinoma, išgirsime kai kurias naujienas apie tai per ateinančias dienas ar savaites. Kada mes sužinosime naujienas, mūsų skaitytojai tikrai jas išgirs iš karto.