Neigiami vartotojų atsiliepimai apie „iPhone X”

2017.12.08

"iPhone 8" yra geresnis. Pasklido JAV vartotojų grupės "Consumer Reports" neigiami atsiliepimai apie Apple "iPhone X". Teigiama, kad "iPhone 8" yra geresnis telefonas, nežiūrint į tai, kad jis yra daug pigesnis.

Leidinyje paskelbti rezultatai, išbandant "iPhone X" ekraną, fotoaparatą, baterijos veikimą ir ilgaamžiškumą.

Nors vartotojų atsiliepimuose telefonas vadinamas "novatorišku prietaisu su fantastišku fotoaparatu ir gražiu ekranu", tačiau visapusiškai jį palyginus su "iPhone 8" ir "8 Plus", išmanusis  "iPhone X" pralaimėjo, nes jis yra nepatogus.

"IPhone 8" pasirodė atsparesnis kritimui ir pažeidimams. "IPhone X" gerai atliko pradinius kritimo bandymus, tačiau po to, kai buvo atliktas išsamesnis bandymas, jis nepasirodė taip gerai. 
Rasta vartotojų pranešimų: "Mes išbandėme tris" iPhone X "pavyzdžius. Pirmasis gerai atrodė po 50 kritimų, ​​tačiau stiklas ant nugarėlės buvo žymiai sugadintas po 100 kritimų. Kitų dviejų telefonų ekranai pasirodė netinkamai veikiantys jau po 50 nukritimų, stiklas nesudužo, atsirado kelios ryškios žalios spalvos juostos  ekranuose iš viršaus į apačią. "

"IPhone X" pasirodė panašiai kaip du pavyzdiniai telefonai – "Samsung Galaxy S8" ir "S8 +", buvo skelbiama vartotojų atsiliepimuose.

"Tame Apple Press" skubėjo ginti savo mėgstamą pervertinti įrenginį. Juk daugelis iš jų jau nusipirko brangiai kainuojančius telefonus.

Jie sako, kad "Consumer Reports" išvados skiriasi nuo kitų pateikiamų atsiliepimų atliekant "iPhone X" ir "iPhone 8" kritimo testus. "IPhone" X, kaip skelbia "EverythingApplePro", "PhoneBuff" ir "JerryRigEverything", vaizdo įrašuose pasirodė esantys tvirtesni už "iPhone 8". Jų bandymai, paskelbti iškart po "iPhone 8" ir "8 Plus" išleidimo rugsėjo mėnesį užfiksavo, kad įrenginiai buvo patvaresni nei "Samsung" flagmano telefonai, tačiau jie linkę nežymiai susigadinti, kai nukrenta.

Tuo labiau, kad "Consumer Reports" turi žymiai didesnį statusą nei "EverythingApplePro", "PhoneBuff" ir "JerryRigEverything". Paskutinį kartą kai "Consumer Reports" skundėsi dėl kažko, "Apple" iš tikrųjų pataisė skunduose išreikštus trūkumus.

Esmė tame, kad "iPhone X" yra daug brangesnis nei jo pirmtakai, taigi teoriškai norėtumėte ir turėtumėte gauti daugiau brangiai sumokėdami už šį įrenginį.