Oficiali „Samsung Galaxy S9 / S9 +” nuotekio informacija: įtraukta nauja raudona spalva

2017.12.07

Iki 2017 m. pabaigos liko mažiau nei mėnuo. Taip pat baigiasi šiais metais pristatomų išmaniųjų telefonų ciklas. 2017 m. yra užpatentuoti metai, kai pirmaujama išmaniųjų telefonų pasaulyje, pateikiama daugiau naujovių nei praėjusiais metais.

 Šiai dienai mes turime 10 nm, ekranus siekiančius nuo krašto iki krašto ir net veido atpažinimo funkciją. Tai dar labiau paskatins gamintojus siekti naujovių kitais metais, o kartelė bus iškelta labai aukštai. Šiandien mes turime keletą detalių apie kitų metų "Samsung Galaxy S9" ir "S9 +" telefonus. Pažvelkime žemiau, kad sužinotumėte daugiau.

Oficialus "Samsung Galaxy S9 / S9 +" priedų sąrašas: siūlomos dvi raudonos spalvos priedų alternatyvos 

Šiuo metu mes turime informacijos apie Samsung Galaxy S9 / S9 +. Jei jūs esate šios kompanijos gerbėjas ir nusprendėte praleisti S8 išleidimą ir laukti jo naujesnio modelio, jūs likste nusivylęs. Dabartinė gandų informacija rodo, kad "Galaxy S9" ir "S9 +" bus pakartotinai atnaujintas, lyginant su jų pirmtakais. Tai nėra, kad mes kaltiname "Samsung", tačiau kaip minėta anksčiau, 2017 m. nustatė aukštą kartelę kitiems metams.

Šiandien mes turime informacijos nutekėjimą apie "Galaxy S9 / S9 +", taip pat daugybę pasiūlymų, kurie prasidėjo dar šiais metais, ir keletą pastebimų išimčių. Pasiūlymuose yra ir raudonos spalvos variantų, kuriuos galite pasirinkti, nes santykinis spalvų išsiskyrimas iš išmaniųjų telefonų pritraukia daugiau vartotojų.

Atsižvelgiant į šiandienos nutekėjimo informaciją, bus pradėtos gaminti tokios "S9" nugarėlės:

  • "Alcantara" dangtelis EF-XG960A / EF-XG965A – juodas, mėlynas, mėta, raudonas
  • "Clear View Cover" EF-ZG960C / EF-ZG965C – mėlyna, auksinė, violetinė
  • "LED Flip Wallet" EF-NG960P / EF-NG965P – purpurinė
  • "Hyperknit "dangtelis EF-GG960F / EF-GG965F – raudonas, pilkas
  • Apsauginis dangtelis EF-RG960C / EF-RG965C – juodas, sidabras
  • Silikono dangtelis EF-PG960T / EF-PG965T – mėlynas, pilkas, rožinis

Sąraše yra naujas siūlomas variantas. Atrodo, kad vartotojai "Galaxy S9 / S9 +" "Hyperknit" dėklus taip pat gaus kitais metais. Be to, tiek "Hyperknit", tiek "Alcanatra" siūlo raudonas spalvas, o tai yra puikus priedas.Šiuo metu manoma, kad "Samsung" "Galaxy S9" serija išsiskirs "Qualcomm" "Snapdragon 845" procesoriu ir greta esančiu  jautriu lietimui namų mygtuku. Galbūt mes gausime ir veido atpažinimo funkciją.