„Windows 10” pasirodys kartu su „Snapdragon”

2017.12.07

"Windows 10" ir "Snapdragon" kartu veikiantys nešiojamuose kompiuteriuose tampa realybe. "Qualcomm" ir jos partneriai pristatė keletą naujų įrenginių ir pranešė  apie kai kurias detales ir jų kainas.

Cristiano Amon kartu su "Microsoft" pranešė, kad nešiojamuose kompiuteriuose "Snapdragon" veikiantys kartu su "Windows 10" jau yra realybė, kuri pasirodys  netolimoje ateityje. Du iš trijų viešųjų partnerių pademonstravo prietaisus, o po pagrindinio pranešimo "Fudzilla" ir dar 300 kitų žurnalistų bei analitikų turėjo galimybę pamatyti veikiančius šiuos įrenginius.

"Asus" generalinis direktorius Jerry Shen pristatė "nuolat prisijungusį" kompiuterį "Nova Go". Tai pirmasis pasaulyje du viename nešiojamasis kompiuteris Gigabit LTE su keturių operatorių agregatais ir 4×4 MIMO palaikymu. Tai įrenginys, turintis "Snapdragon 835", kuriame yra iki 8GB darbinės atminties ir iki 256 GB UFS 2.0 atminties.

Įrenginys turi iki 22 valandų vaizdo atkūrimo laiką ir daugiau kaip 30 dienų prijungto budėjimo režimą. Jis palaiko "Windows Ink", "Windows Hello" ir "Cortana".

Įrenginys sveria 1,39 kg ir turi 13,3 colių Full HD LTPS jutiklinį ekraną. Jis atitinka "Asus 1024" lygio palaikymą.

MSRP kaina prasideda nuo 599 JAV dolerių už 4 GB / 64 GB versiją ir 699 USD už 8 GB / 256 GB versiją. "Asus" paleis šį įrenginį 2018 m. pirmąjį ketvirtį, planuojama, kad jis dalyvaus "CES 2018" parodoje, ir bus pristatytas šešiose šalyse, įskaitant JAV, Vokietiją, Italiją, Prancūziją, JK, žemyninę Kiniją ir Taivaną. Atminkite, jog norint, kad šis "Gigabit LTE" "Windows 10" visada būtų sujungtas su "Nova Go" nešiojamuoju kompiuteriu, jums reikės SIM ar eSIM kortelės. Partneriais JAV taps "T-Mobile", "Sprint" ir "Verizon".

Tai panašu i gerą pradžią, tuo metu kai HP Envy X2 atrodo labiau "atpoliruotas", tačiau tikėtina, kad ir brangesnis.