„Galaxy S8” atnaujinimas kai kuriems vartotojams sugadino greito įkrovimo funkciją

2017.12.02

Prisiminkite, kad gamintojai visada rekomenduoja naudoti tik originalius priedus, kurie yra  pridėti, perkant išmanųjį telefoną, arba naudoti trečiosios šalies priedą, kuris yra sertifikuotas ir patvirtintas.

"Galaxy S8" vartotojai, be abejonės, jaučiasi apgauti dėl to, kad net pranešę apie tai, jog naudojosi sertifikuotais priedais, norėdami įkrauti išmanųjį telefoną, greitas įkrovimas vis tiek sugedo.

Norime jus informuoti, kad tai įvyko ne dėl netinkamų įkrovimo priedų naudojimo, o tai yra programinės įrangos atnaujinimo klaida, kuri sugadino greito pakrovimo funkciją "Galaxy S8" telefonuose.

Standartinis įkrovimo procesas vis dar dirba, tačiau prireiks kantrybės kol bus išleistas "Samsung Galaxy S8" atnaujinimų pataisymas

"Samsung" JAV bendruomenės forumuose "Galaxy S8 +" vartotojai patvirtina faktą, kad atnaujinant savo išmanųjį telefoną sugedo greito įkrovimo funkcija.

Greitas įkrovimas buvo išskirtinis ir patogus, ir nors "Galaxy S8" palaiko belaidį įkrovimą, tai užtrunka ilgą laiką, ir nepasiekia greito krovimo našumo.

Žemiau pateikiama keletą skundų, kuriuos vartotojai užregistravo programoje, kad "Samsung" žinotų, jog programinės įrangos atnaujinimas turėtų būti pateiktas tinkamai ir iš anksto suplanuotai.


"Prieš 4 dienas aš atnaujinau savo telefoną ir jis nustojo greitai įkrauti. Bandant naudoti kitą įkroviklį su adapteriu vistiek neveikia. "

"Aš turiu tą patį klausimą. Po paskutinio atnaujinimo, jo nepavyksta įkrauti per laidą, laimei, turėjau bevielį įkroviklį."

"Tai atsitiko dėl atnaujinimo. Norėčiau kad tai būtų pripažinta, ir nedelsiant taisoma. Aš mačiau nemažai pranešimų dėl tos pačios problemos, kuri atsirado neseniai po paskutinio atnaujinimo. "


Šiuo metu neaišku, kodėl taip atsitiko, tačiau naujausios saugumo pataisos yra dėl to kaltos. Laimei, "Samsung" jau dirba lapkričio atnaujinimo pataisoje, todėl artimiausiu metu ši problema gali būti šalinama.