AMD užsiminė apie Radeon Software Adrenalin Edition tvarkyklę

2017.12.01

AMD nusprendė patenkinti vartotojų užgaidas, sukurdami naują didelį tvarkyklės atnaujinimą, kuris bus išleistas metų gale. Radeon Software Adrenalin Edition, didysis tvarkyklės atnaujinimas, kuris pasirodys gruodžio mėnesį, turėtų įnešti daugybę naujovių ir patobulinimų.

Remiantis naujausiais gandais iš socialinio tinklo Twitter, atsiras nauja OSD funkcija, kuri leis vartotojams stebėti kadrų kiekį per sekundę, vaizdo plokštės temperatūrą, vaizdo plokštės ventiliatorių, vaizdo plokštės greitį ir kitus dalykus.

AMD taip pat norėjo pasigirti apie kai kuriuos savo pasiekimus, kuriuos pasiekė jų tvarkyklės per pastaruosius keletą metų. AMD turi aukščiausią vartotojų patenkinimo reitingą su bet kokia Radeon Software Crimson Edition programine įranga ir tą patį 90 procentų vartotojų patenkinimo reitingą su Radeon Software Crimson ReLive Edition 12 mėnesių iš eilės. Tai iš tikrųjų įspūdingi rodikliai.

AMD taip pat paminėjo, kad Radeon Software išleido 70 programinių įrangų, 50 patobulintų naujovių ir sulaukė daugiau nei 250 milijonų atsisiuntimų per pastaruosius trejus metus.

AMD atrodo gana sužadinti naujojo Radeon Software atnaujinimo dėka ir mes tikrai jo laukiame.