Samsung artėja prie Apple telefonų pardavimo skaičiaus trečiajame metų ketvirtyje

2017.11.28

 

Apple gali išlaikyti savo aukščiausią poziciją pagal išmaniųjų telefonų pardavimus, tačiau Samsung iš lėto šį skirtumą mažina, parduodami didelius kiekius telefonų šių metų trečiajame ketvirtyje.

Samsung sugebėjo paįvairinti savo telefonų seriją ir inkorporuoti didelio pajėgumo ypatybių savo vidutinio pajėgumo serijose, kad išlaikyti stabilumą.

Pasirodysianti Galaxy A serija taip pat sulauks specifikacijų pagerinimo ir, galimai, dizaino pasikeitimo, tai turėtų padidinti pardavimų skaičius technikos gigantams.



Strategy Analytics surinkti duomenys rodo, kad Apple atsiskaitė 32 procentus pramonės bendrų pajamų liepos-rugsėjo periode, o Samsung turi 23.1 procento dalį. Nors šis 8.9 procentų skirtumas atrodo didelis, Samsung padirbėjo gerai, kad jį sumažinti iki vienženklio skaičiaus.



Tame pačiame ketvirtyje, 2015 metais, Samsung atsiliko 15.5 procentais. Po Galaxy Note 7 fiasko, Galaxy S8, Galaxy S8+ ir Galaxy Note 8 nemenkai padėjo Samsung užsiimti aukštesnę poziciją. Remiantis gandais, kompanija taip pat planuoja Galaxy S9 pristatyti 2018 metų sausio mėnesį, kad kuo anksčiau užsiimti aukščiausią vietą rinkoje.



Kalbant apie pelną, Apple didžiausią konkurenciją telefonų industrijoje  vis dar gaubia šešėlis su 69.9 procentais rinkoje. Samsung atsiskaitė 21.8 procentus. Kaip bebūtų, žvelgiant atgal, Korėjos gigantai iš tikrųjų pasirodė geriau, nes šis skirtumas nukrito nuo 66.9 procentų iki 48.1 procento tame pačiame periode.



Kol Samsung toliau suteikia aukštos kokybės privalumus savo išmaniųjų telefonų šeimai, Apple gali pasimėgauti didžiuliais iPhone X pardavimais. 6 milijonai vienetų buvo parduoti per juodąjį penktadienį, reikalai klostosi geriau negu bet kada Kupertino gigantams.