„PUBG Mobile“: 10 patarimų, kaip išgyventi karališkąjį mūšį

2018.03.29

Išgyventi intensyviame žaidimo pasaulyje yra sunku, bet įmanoma. Tiesiog laikykitės šių patarimų ir tikrai laimėsite.

1. Pasirinkite tinkamą ginklą

Net nesistenkite nužudyti priešo iš pistoleto ar karabino, jei priešas yra toli. Šis ginklas tam atvejui yra per menkas, ir vietoj to, kad nugalėti priešą, jūs atskleisite savo poziciją. Taigi tai karališkasis mūšis. Prieikite kiek įmanoma arčiau ir iššaukite į varžovą, pageidautina iš nugaros.

2. Judėkite tam, kad išgyventumėte

Nestovėkite vietoje šaudymosi metu. Judėkite iš vienos pusės į kitą ir neleiskite priešui veikti, keiskite pozicijas ir pridenkite fronto teritoriją iš galo. Jei esate apsuptas, galimybės išgyvent nebeturit.

3. Atminkite: „loot“ – tai yra jums reikalingi daiktai ir visos jūsų galimybės

Tiems, kurie žaidžia pirmą kartą: „loot“ – yra ginklai, šarvai, pirmosios pagalbos priemonės ir kiti daiktai, kuriuos galite rasti ar surinkti iš priešų lavonų.

Pirmas dalykas, kurį reikia gauti, yra ginklas. Mūšio pradžioje tiks bet koks. O visumoj rinkite viską, kas ne vietoje guli. Net toks kaip kolimatorinis ginklas, gali būti naudingas ateityje.

4. Teisingai pasirinkite išlipimo vietą

Tai labai subtilus momentas, kuris lemia žaidimo eigą. Jums reikia pasirinkti vietą, esančią šalia kitų žaidėjų, tačiau tuo pat metu jums turėtų niekas netrukdyti surinkti jūsų norimus daiktus. Stenkitės nusileisti šalia namų, nes juose pilna jums reikalingų daiktų. Idealiu atveju būtų nusileisti ant stogo. Iš aukštai bus lengviau apžiūrėti vietą ir įvertinti padėtį.

5. Nepamirškite žemėlapio

„PUBG“ žaidime esantis žemėlapis yra neįtikėtinai naudingas dalykas. Jame galite pridėti žymas, kad taip galėtumėt pranešti draugams apie susitikimo vietą, bei galėtumėt pažymėt savo judėjimo kryptį. Be to, žemėlapyje galite pamatyti artimiausius priešus ir pavojingas zonas.

6. Pakvieskite savo draugus

Karališkame kare nėra taisyklių, todėl niekas nedraudžia jums bendrauti su kitais žaidėjais. Kartu jūs įgausite pranašumą ir galėsite kovoti su priešais daug greičiau. Be viso to, kai jus pašaus, žaidimo partneriai galės atskubėti jums padėti. Svarbiausia – laikytis kuo arčiau jų.

Jei jūsų draugai nežaidžia „PUBG“ – nesijaudinkite. Žaidime galite surinkti grupę nepažįstamų žmonių ir eiti su jais į karą.

7. Bijokite atvirų erdvių

Žaidėjas lauke yra geriausias snaiperio tikslas. Stenkitės surasti automobilį: jo pagalba galite išvengti daugybės rūpesčių. Priešingu atveju, bėkite kaip galite greičiau ir melskitės, kad nebūtumėt sušaudyti.

8. Ieškokite bonusų dėžės

Lėktuvas periodiškai išmeta dėžutes, prikabintas ant parašiuto. Jos yra pripildytos visokių gėrybių, kurių jums prireiks ateityje. Todėl pabandykite jas pasiekti kuo greičiau. Tačiau nepamirškite, kad jūsų oponentai darys tą patį. Neverta skubėti verčiantis per galvą, netgi jei šalia dėžutės nieko nėra. Būkite atsargūs, galbūt jums surengta pasala.

9. Šaudymo metu perjunkite ginklo režimą

Kai kurie ginklai turi dvi šaudymo parinktis: vienkartinį ir automatinį. Pirmasis padės susidoroti su priešais iš didelių atstumų, kai yra svarbus tikslumas. Naudodamiesi automatiniu ugnies režimu, nesunkiai įveiksite priešą.

10. Naudokite automatinį sprinto metodą

Kai jūs bėgate didelį atstumą, norisi atsipalaiduoti ir ištiesti pirštus. Norėdami pereiti į automatinį režimą, bėgimo metu spustelėkite ant mažos piktogramos, kuri rodoma kairėje ekrano pusėje.